Evenimentul Zilei > Actualitate > Situație halucinantă în România! Un mort este executat silit
Situație halucinantă în România! Un mort este executat silit

Situație halucinantă în România! Un mort este executat silit

Situație halucinantă în Vrancea. Fostul șef al Oficiului pentru Protecția Consumatorilor (OPC) Vrancea, care a decedat în urmă cu două săptămâni, este executat silit printr-o decizie a Judecătoriei Vrancea

Hotărârea este definitivă.

Bărbatul îi datora 90,000 de lei unui om de afaceri din Focșani.

„Admite cererea (…). Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu: sentința civilă nr. (…) pronunțată de Judecătoria Focșani. Executarea silită se va face în toate modalităţile de executare prevăzute de lege. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa publică şi dată în camera de consiliu, astăzi, 26.08.2019”, se arată în soluția pe scurt publicată de Judecătoria Focșani.

Bărbatul, decedat ca urmare a unui infarct, a fost executat silit pentru o datorie de 90.000 de lei. Răposatul a împrumutat suma în două tranșe, în anul 2014.

Trenul cu care a fost garantat împrumutul a devenit subiectul unor controverse. Procurorii au dovedit că pământul a fost obținut în baza unor acte false.

Conform legii, datoriile unei persoane decedate vor fi imputate moștenitorilor, scrie Cancan.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: