Evenimentul Zilei > Social > Cum se CIRCULĂ? Situația de pe AUTOSTRADĂ pune PROBLEME pentru ȘOFERI. Peste 60 de kilometri AFECTAȚI de FENOMEN
Cum se CIRCULĂ? Situația de pe AUTOSTRADĂ pune PROBLEME pentru ȘOFERI. Peste 60 de kilometri AFECTAȚI de FENOMEN

Cum se CIRCULĂ? Situația de pe AUTOSTRADĂ pune PROBLEME pentru ȘOFERI. Peste 60 de kilometri AFECTAȚI de FENOMEN

Vizibilitatea este scăzută, duminică dimineaţa, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa şi pe A4 Ovidiu - Agigea, din cauza ceţii, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, poliţiştii recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa să sporească atenţia la volan, să utilizeze luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă din dotarea autovehiculelor şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule, întrucât pe tronsonul kilometric 144 – 212, Feteşti – Constanţa, se circulă în condiţii de ceaţă, care a redus vizibilitatea sub 150 de metri, conform AGERPRES.

 

Fenomenul meteorologic este prezent şi pe Autostrada A4 Ovidiu – Agigea, pe care se circulă în aceleaşi condiţii, mai informează Infotrafic.

Centrul informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile din ţară.

Pe DN1C Dej – Baia Mare, pe tronsonul kilometric 108+800 – 108+950 de metri, între localităţile Ileanda (judeţul Sălaj) şi Mesteacăn (judeţul Maramureş), se efectuează lucrări de refacere a părţii carosabile, până în cursul lunii august, traficul rutier desfăşurându-se pe două dintre cele trei benzi de rulare (pe cele aferente sensului de urcare).

La nivelul ţării sunt în continuare închise circulaţiei rutiere următoarele drumuri naţionale:

– DN 7C Transfăgărăşan între Piscu Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu), pe tronsonul kilometric 104 – 131, până la finalul lunii iunie 2018, conform Regulamentului de Funcţionare nr. 524/2015;

– DN 12B Târgu Ocna – Slănic Moldova (judeţul Bacău), la kilometrul 0+450 de metri, din cauza alunecărilor de teren ce au condus la tasarea platformei drumului şi apariţia fisurilor la partea carosabilă;

– DN 66A între Câmpu lui Neag (judeţul Hunedoara) şi Cerna Sat (judeţul Gorj), pe tronsonul kilometric 47 – 88, până la finalul anului 2018, ca urmare a alunecărilor de teren, căderilor de copaci sau cedărilor de terasament.