Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că nu mai sunt drumuri naţionale închise din cauza vremii nefavorabile. Însă, pe câteva drumuri naţionale încă sunt impuse restricţii de tonaj.

Astfel, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone rămâne restricţionată pe DN24D Tulucești – Vârlezi (judeţul Galaţi), iar pe DN11A Podu Turcului – Bârlad şi pe DN24A Huşi – Murgeni (judeţul Vaslui) există restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

În judeţul Tulcea, au fost ridicate restricţiile de tonaj impuse pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale: DN22 Smârdan – Tulcea, DN22D Măcin – Horia, DN22E Garvăn – I.C.Brătianu şi DN22F Izvoarele – Nalbant.

Conform prevederilor H.G. nr. 1777/2004, cu modificările şi completările ulterioare, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este restricţionată în zilele de 1 şi 2 ianuarie 2015, în intervalul orar 6:00-22:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Murfatlar în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Veştem şi pe DN39 Agigea – Mangalia, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Te-ar putea interesa și: