Evenimentul Zilei > Actualitate > Sirian din România: ”Dacă se făcea raidul în timpul lui Obama, Bashar era deja debarcat”
Sirian din România: ”Dacă se făcea raidul în timpul lui Obama, Bashar era deja debarcat”

Sirian din România: ”Dacă se făcea raidul în timpul lui Obama, Bashar era deja debarcat”

Sirienii din România salută raidul aerian ordonat de administrația Trump împotriva bazei militare din Siria. Ei spun că dacă acțiunile de acest fel vor contionua, Siria va putea deveni din nou o țară liberă de dictatură.

Ziad al Massalmeh, președintele Ligii ”Siria Liberă” din Timișoara, a declarat pentru EVZ că a așteptat de ani de zile un astfel de raid împotriva armatei lui Bashar al Assad.

”Ne bucurăm de raid. Speram să se întâmple asta încă de pe timpul lui Obama. Dacă se întâmpla mai de mult, nu mai avea loc masacrul acela de zilele trecute, în care au murit copii, sau toate celelalte care au fost. Cred că acest raid e un semnal împotriva lui Bashar și a celor care se gândesc să mai facă un astfel de masacru. Suntem alături de hotărârea administrației lui Trump. Dacă începea Obama asta, de mult era debarcat Bashar al Assad”, a declarat Ziad al Massalmeh.

Sirianul speră ca în continuare să fie atacate de americani și alte locații armate ale dictaturii, iar odată cu ele să fie distruse și nucleele teroriste.