Evenimentul Zilei > Monden > Sir Paul McCartney ales șef de trib
Sir Paul McCartney  ales șef de trib

Sir Paul McCartney ales șef de trib

Fostul component al The Beatles, Paul McCartney, ridicat la rangul de „sir” de către Regina Angliei, ar putea deveni șef de trib pe o insulă canadiană ocupată de indigeni, după ce a fost nominalizat să fie noul lider la doar câteva săptămâni înainte de alegeri.

Rezervația se găsește la granița Canadei înspre Michigan.  Din 1968 această comunitate a decis că  șeful local nu trebuie să facă parte din nativi pentru a fi desemnat. Chiar și așa, șeful va ocupa cea mai respectată poziție din Walpole Island First Nation, care are aproximativ 5.000 de membri.

Directorul de operațiuni al comunității indigene din Walpole Island First Nation,  James Jenkins a declarat pentru TMZ că vedeta Beatles, în vârstă de 78 de ani, împreună cu actorul hollywoodian Ryan Reynolds, 43 de ani, au fost nominalizați de doi alegători eligibili în weekend, devenind nominalizați oficiali pentru funcșția de șefi ai comunității.

Ce atribuții va avea șeful comunității indigene

Nu este clar de ce au fost nominalizați McCartney, alături de starul hollywoodian Ryan Reynolds, dar dacă nu vor contacta biroul din Insula Walpole până joi pentru a-și elimina numele, ei vor rămâne candidați legitimi pentru funcția de șef la alegerile din 19 septembrie.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.