Evenimentul Zilei > Actualitate > Sinucidere în cartierul Militari. Și-a zburat creierii în poligonul unde lucra tatăl lui
Sinucidere în cartierul Militari. Și-a zburat creierii în poligonul unde lucra tatăl lui

Sinucidere în cartierul Militari. Și-a zburat creierii în poligonul unde lucra tatăl lui

Angajații unui poligon privat din sectorul 6 al Capitalei au fost, astăzi, martori ai unor scene șocante în prim-planul cărora s-a aflat un bărbat în vârstă de 30 de ani.

Din motive care încă nu se cunosc, omul s-a împușcat în cap cu arma pe care o închiriase, chipurile, pentru a trage în timpul antrenamentului. Bărbatul și-a luat viața chiar în poligonul unde lucrează tatăl său.

Când, spre seară, a ajuns în poligon să se antreneze, așa cum o mai făcuse de atâtea ori, comportamentul bărbatului nu a lăsat nimic de bănuit celor din jur că ar fi măcinat de probleme atât de mari încât să fie în stare să recurgă la gestul extrem.

Conform procedurilor, omul și-a luat arma în primire de la armurierul poligonului privat, un pistol de calibru 9 mm, cu muniția aferentă, și s-a dus la aliniamentul de tragere pentru a începe antrenamentul. Bărbatul nu era străin de toate aceste proceduri pentru că nu se afla la prima lecție, dar și pentru că știa foarte bine regulile ”casei” chiar de la tatăl lui care lucra acolo.

Fără ca cineva să-și dea seama de intențiile sale, bărbatul și-a lipit arma de tâmplă și a tras un foc care i-a zburat creierii. Angajații poligonului situat pe strada Valea Cascadelor, la numărul 21, din cartierul bucureștean Militari au chemat ambulanța, însă medicii nu au putut decît să constate decesul.

Audieri ale personalului și vizionări ale înregistrărilor camerelor de luat vederi

”Bărbatul care s-a împușcat în cap este fiul unuia dintre angajații poligonului. Ancheta este la început și nimeni nu știe, deocamdată, de ce a recurs la acest gest. Principala ipoteză este sinuciderea. În cursul cercetărilor vor fi audiați cei care s-au aflat în tură în acea zi la poligon și vor fi vizionate imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale poligonului. Arma cu care bărbatul s-a împușcat în cap este în custodia poliției și va fi expertizată balistic. Locul în care omul s-a împușcat mortal a fost cercetat de criminaliști. În acest moment nu există alte indicii care să contrazică ipoteza sinuciderii”, ne-au declarat surse judiciare.

Ancheta a fost preluată de polițiștii de la ”Omoruri” di Poliția Capitaleișli de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Trupul bărbatului a fost preluat de medicii legiști de la IML ”Mina Minovici” pentru a fi autopsiat.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.