Evenimentul Zilei > Actualitate > Sinucidere eșuată la Cernavodă, pe Dunăre
Sinucidere eșuată la Cernavodă, pe Dunăre

Sinucidere eșuată la Cernavodă, pe Dunăre

O femeie, de 34 de ani, din București, care a vrut să se sinucidă, aruncându-se în Dunăre, la Cernavodă, a fost salvată în ultimul moment de marinarii de pe o navă. Starea ei este stabilă, fiind transportată la spital.

Incidentul a avut loc, în jurul orei 16:00, când în apropiere de Cernavodă, la piciorul podului de la Autostrada A2, o femeie a oprit mașina pe care o conducea pe sensul spre Constanța. Și-a abandonat autoturismul și, potrivit unui martor, s-a aruncat de pe pod, în apa Dunării.

Omul a sunat la 112, dar în același timp a început să alerteze barjele care erau în zonă. În scurt timp, victima a fost scoasă din apă de un marinar de pe o navă. Femeia era conștientă, dar în șoc hipotermic, fiind transportată, cu o ambulanța SMURD, la spitalul Cernavodă. De acolo,  a fost preluată de un elicopter SMURD  care a dus-o la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Potrivit polițiștilor, victima refuză, deocamdată, să colaboreze cu medicii și oamenii legii care au ajuns la fața locului și care au încercat să afle de ce a recurs la gestul extrem.