Un adolescent s-a sinucis după ce a sunat la 112. N-a mai putut fi salvat

Un adolescent s-a sinucis după ce a sunat la 112. N-a mai putut fi salvat Crimă. Sursa foto: Arhiva EVZ

Sinucidere în Craiova. Un tânăr de 17 ani a murit, marţi, după ce s-a aruncat de pe o clădire din Craiova, de la 25 de metri înălţime. El a sunat la 112 să anunțe că își pune capăt zilelor. Oamenii legii au ajuns la fața locului, dar a fost prea târziu.

Sinucidere în Craiova

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că, marţi, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un tânăr de 17 ani, din Craiova, despre faptul că se află în zona fostului siloz din localitate, unde intenţionează să se sinucidă. „La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi personal medical din cadrul SAJ Dolj, unde, din păcate, a fost găsit tânărul în cauză, care prezenta semne incompatibile cu viaţa, ca urmare a căderii de pe o clădire, de la o înălţime de aproximativ 25 de metri”, au anunţat poliţiştii.

Crimă

Crimă. Sursa foto: Dreamstime.com

A fost deschis un dosar penal

Oamenii legii au deschis în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Anchetatorii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, potrivit news.ro.

Girofar poliție

Poliție. Sursa Foto: Arhiva EVZ

O elevă din Sibiu s-a sinucis

În urmă cu câteva săptămâni, o adolescentă de 15 ani din județul Sibiu și-a luat viața după ce a fost șantajată cu o serie de imagini în care apare în ipostaze intime. Cadavrul a fost descoperit de fratele ei mai mic, în vârstă de zece ani, în magazia din curtea casei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei care au cunoscut-o pe tânăra de 15 ani au povestit că aceasta a fost păcălită să se pozeze în diferite ipostaze, iar apoi a fost șantajată, până s-a sinucis. Pozele adolescentei ar fi fost distribuite profesorilor ș colegilor.

„În jurul orei 12.00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că, într-o anexă a unui imobil din Șura Mare, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei tinere în vârstă de 15 ani.

La fața locului s-au deplasat polițiști și reprezentanți ai Serviciului de Medicină Legală Sibiu, iar din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii că decesul ar fi survenit în urma săvârșirii unei infracțiuni cu violență”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.