Evenimentul Zilei > Actualitate > Emisiunea Sinteza zilei, în PICAJ! Cine este LIDERUL de AUDIENȚĂ din sfera TALK-SHOW-urilor
Emisiunea Sinteza zilei, în PICAJ! Cine este LIDERUL de AUDIENȚĂ din sfera TALK-SHOW-urilor

Emisiunea Sinteza zilei, în PICAJ! Cine este LIDERUL de AUDIENȚĂ din sfera TALK-SHOW-urilor

Lovitură pentru Mihai Gândea și emisiunea Sinteza zilei. Emisiunea își continuă declinul în topul celor mai urmărite talk-show-uri.

Conform paginademedia, alte emisiuni de nișă au fost preferate de telespectatori, România TV fiind liderul.

La nivelul întregii țări, cele mai vizionate talk-show-uri au fost de pe România TV: România în 60 de minute și România la raport.

Locurile trei și patru sunt ale Antena 3, cu Subiectiv (cu Răzvan Dumitrescu) și Adevăruri ascunse (emisiunea de paranormal și numerologie cu Dana Grecu).

Abia pe poziția a cincea apare Sinteza zilei, care își continuă declinul.

În trecut, Sinteza zilei a dominat ani la rând segmentul de talk-show, ca audiență.  

Apar la nivel național în top patru emisiuni de la TVR 1. Ca și în septembrie, emisiunea “Ultima ediție” e cel mai bine plasată. Celelalte emisiuni de pe TVR 1 sunt “Poveste după poveste”, România 9 și Profesioniștii.

Jocuri de putere cu Rareș Bogdan, de pe Realitatea TV e "sub linie": o medie de 133.000 de români are programul.

La orașe, talk-show-urile cele mai urmărite au fost România în 60 de minute (România TV) și Adevăruri ascunse (Antena 3). Sinteza zilei ocupă ultima poziție pe podium.

Jocuri de putere cu Rareș Bogdan intră în top 20 (e singrua emisiunea de pe Realitatea TV din clasament).

Pe posturi, Antena 3 domină, ca număr topul: 12 emisiuni. România TV are patru programe.

Cifre mici pentru talk-show-uri pe segmentul comercial 18-49 de ani. Cel mai bine a stat Adevăruri ascunse, cu Dana Grecu, de pe Antena 3, ca și luna trecută.

Completează topul România în 60 de minute (România TV), România la raport (50.000) și Sinteza zilei (cu aproximativ 40.000 de persoane din targetul comercial).