Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep speră să fie portdrapelul României la JO de la Rio: „Este un vis pe care vreau să mi-l îndeplinesc”
Simona Halep speră să fie portdrapelul României la JO de la Rio: „Este un vis pe care vreau să mi-l îndeplinesc”

Simona Halep speră să fie portdrapelul României la JO de la Rio: „Este un vis pe care vreau să mi-l îndeplinesc”

Simona Halep, ocupanta locului 2 WTA, a declarat că vrea să poarte portdrapelul României la Olimpiada de la Rio. Un alt reprezentant al „Sportului Alb”, Horia Tecău, a fost liderul delegației noastre la ediția precedentă a JO, de la Londra.

Pe lângă acest vis, tenismena constănțeancă a a spus că vrea să aducă României o medalie la întrecerea din „Țara Cafelei”. 

„Îmi place foarte mult să joc pentru țară, pentru că îmi cântă imnul. Mi-aș dori foarte mult să țin eu drapelul anul viitor, la Olimpiadă. Este un vis pe care vreau să mi-l îndeplinesc, dar vom vedea.

Fiecare dintre noi și-ar dori o medalie la Jocurile Olimpice! Este o competiție diferită față de ceea ce jucăm noi tot timpul. O să fie o presiune, eu deja o simt și sper să joc cât de bine pot acolo. Este și ceva nou pentru mine, la Rio nu am fost niciodată, așa că trebuie să ne adaptăm cât de bine putem și să încercăm să luăm o medalie”, a declarat Halep.

La Olimpiada de la Rio, Simona Halep va evolua atât la simplu, cât și în proba de dublu mixt, unde va face pereche cu Horia Tecău.