Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep, pusă într-o situație stânjenitoare. „Îți aduci aminte de primul iubit?”
Simona Halep, pusă într-o situație stânjenitoare. „Îți aduci aminte de primul iubit?”

Simona Halep, pusă într-o situație stânjenitoare. „Îți aduci aminte de primul iubit?”

Tenismena Simona Halep (30 de ani, locul 6 WTA), participantă în această perioadă la seria de turnee americane care vor culmina cu US Open. Ea fost pusă de organizatori într-o postură delicată deoarece a fost nevoită să răspundă la câteva întrebări legate de viața personală.

Simona Halep a fost obligată să abandoneze turneul WTA 1000 de la Cincinnati  din această săptămână. Ea a părăsit competiția în turul secund înaintea meciului cu rusoaica Veronika Kudermetova. Sportiva din România își dorește să își mențină forma fizică ideală în vederea Grand Slam-ului care urmează.

Gazdele de la Cincinnati i-au rezervat o surpriză româncei. Ei au invitat-o la o excursie cu un mijloc de transport, în timpul căreia Simona a răspuns la câteva întrebări mai incomode. „Îți aduci aminte de primul iubit?”, a fost una dintre aceste întrebări adresate tenismenei care anul trecut s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Cu zâmbetul pe buze, Halep a răspuns cu diplomație: ”A fost cu mult timp în urmă, nu-mi mai aduc aminte”.

Cu cine s-a iubit Simona Halep

Nici Simona Halep și nici Toni Iuruc nu se află la prima iubire. Sportiva a avut o relație în urma căreia mulți au crezut că Halep va ajunge în fața altarului. Totuși, în realitate, nu s-a întâmplat acest lucru, Sportiva s-a iubit cu Costa, fiul lui Teia Sponte, fostul vicepreședinte de la FCSB și un apropiat al lui Gigi Becali. Cei doi își făceau vacanțele în Dubai și păreau foarte fericiți. Cu toate acestea, au decis să se despartă. După acest moment, au circulat zvonuri că bărbatul ar fi înșelat-o pe Simona Halep.

La scurt timp după despărțirea de Costa, Halep s-a consolat în brațele jucătorului de tenis Radu Barbu, pe care i l-ar fi prezentat chiar fostul său antrenor, Andrei Mlendea. Deși împărtășeau aceeași pasiune pentru sport, cei doi iubiți și-au spus adio. Poveștile de dragoste ale Simonei Halep nu s-au comparat însă cu cea pe care o împărtășește acum cu Toni Iuruc, potrivit Impact.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil anul trecut, pe 15 septembrie. Cei doi au avut grijă să respecte tradițiile machedonești, dat fiind faptul că amândoi provin din familii aromâne. De asemenea, petrecerea de nuntă va avea loc în acest an pe 13 noiembrie la Sinaia.