Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep, într-un top inedit. Nu este vorba de un clasament WTA
Simona Halep, într-un top inedit. Nu este vorba de un clasament WTA

Simona Halep, într-un top inedit. Nu este vorba de un clasament WTA

Presa americană a anunțat că Simona Halep a fost inclusă într-un top al celor mai lacrimogene momente petrecute în tenisul mondial în ultimul deceniu.

Astfel, victoria Simonei Halep la Roland Garros 2018 ocupă locul 4 în topul „lacrimogen” realizat de jurnaliștii americanii de la Tennis Now.

„În sfarsit! Simona Halep a revenit după ce a fost condusă cu un set și a avut un break în spate pentru a obține primul său titlu major la Paris. Prin acest succes ea a șters înfrângerea devastatoare din fața Jelenei Ostapenko.

Momentul special al lui Halep a fost unul dintre momentele cele mai mișcătoare ale deceniului datorită puritătii emoțiilor sale și a felului în care a sărbătorit”, a fost comentariul ziariștilor americani.

Pe primul loc în clasamentul de cel mai lacrimogen moment din ultimul deceniu a fost desemnat succesul obținut de Juan Martin del Potro în fața lui Novak Djokovici la Jocurile Olimpice 2016. După acel meci, sârbul a părasit terenul cu ochii în lacrimi.

Pe locul doi se află discursul lui Andy Murray după victoria de la Wimbledon 2012, care i-a lăsat pe spectatori cu ochii în lacrimi.

Locul trei este ocupat tot de Novak Djokovici, aplaudat la scenă deschisă deși a fost învins în finală de Stan Wawrinka, scrie ziare.com.