Halep și-a exprimat părerea în legătură cu publicul român, despre care a precizat că reacționează „un pic cam brutal când este vorba despre un meci pierdut”

„Eu îi înțeleg, înțeleg și criticile. Sunt parte din această meserie. Este normal ca oamenii să-și spună punctul de vedere atunci când te urmăresc meci cu meci. Nu am niciun fel de problemă, însă uneori sunt foarte greu de digerat”

Tenismena a ținut să precizeze că nu mai citește presa de doi ani de zile, cu toate că este la curent cu ce se întâmplă de la oamenii din jurul său. 

„Am doi ani de când nu mai citesc presa. Mă simt mult mai bine, este adevărat. M-a afectat. Este foarte greu să primești critici, chiar dacă nu le merit. Am vrut să iau și partea pozitivă din aceste critici. Sunt bune, m-au motivat la momentul respectiv și am vrut să demonstrez că nu este așa cum spun ei”, a spus Halep, în interviul pentru Canal 33.

În legătură cu Serena Williams, pe care o apreciază atât de mult, Simona noastră a spus că nu a avut curajul să o sune când a născut. 

„Eu sunt o persoana destul de timida. Nu am indraznit sa-i transmit un mesaj de felicitari pentru ca nu consider ca sunt atât de apropiată cu ea. Cand o vezi față în față e mult mai ușor decât să-i scriu un mesaj”

Simona a subliniat că motivarea ei vine din faptul că știe ceea ce simte și că îi place acest sport și nu îl face din interes: 

„Eu am spus de multe ori ca mă motivez cel mai bine pentru că trag de mine pentru că știu ceea ce simt. Și sunt multe zile de acest fel, pentru că este mult consum fizic și mental. Ajutorul meu este că îmi place acest sport și nu o fac cu un interes, o fac pentru că-mi place și în momentul de față este viața mea”, a mai spus Simona în interviul pe care îl puteți urmări mai jos: