Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep îl FACE PRAF pe Ilie Năstase: „Ce a făcut este greșit”
Simona Halep îl FACE PRAF pe Ilie Năstase: „Ce a făcut este greșit”

Simona Halep îl FACE PRAF pe Ilie Năstase: „Ce a făcut este greșit”

Simona Halep a vorbit pentru prima dată despre incidentul pe care Ilie Năstase l-a creat la Mamaia, în timpul meciul de Fed Cup al României cu Marea Britanie.

Cea mai bună jucătoare din România condamnă acțiunile lui Ilie Năstase și spune că ar fi fost de preferat ca acesta să fi reacționat mai puțin violent. De asemenea, Halep afirmă că  că nu poate fi de acord cu injuriile adresate Johannei Konta și Annei Keothavong. 

"Ce a făcut este greșit, în opinia mea. Nu mi-a plăcut felul în care a vorbit și nu pot accepta acest lucru. Nu îl pot apăra, cum i-a tratat pe oameni nu a fost frumos. Nu sunt acolo să îi spun cum să se poarte", a declarat Simona Halep.

Halep a dezvăluit și planurile pe care le are în viitorul apropiat. "Cred că toată lumea a văzut ce atitudine negativă am avut la Miami. Nu este OK pentru mine. Este greșit să gândești atât de negativ și acest lucru m-a tras în spate. Am stat de vorbă cu Darren după meci și mi-a spus că trebuie să mă schimb. El era puțin supărat, apoi am decis să îmi limpezesc gândurile, să văd ce am făcut greșit și cum pot să devin mai puternică și pozitivă pe teren", a mai spus Halep, conform Digi 24.

Federația Internațională de tenis l-a suspendat provizoriu, duminică, pe căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, în urma incidentelor de la Mamaia, din întâlnirea cu Marea Britanie. Astfel că nu va avea acces la competiţiile ITF şi nu va primi acreditare. 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: