Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep, CRITICATĂ după o nouă schimbare de antrenor: „Pare totul foarte superficial din partea ei”
Simona Halep, CRITICATĂ după o nouă schimbare de antrenor: „Pare totul foarte superficial din partea ei”

Simona Halep, CRITICATĂ după o nouă schimbare de antrenor: „Pare totul foarte superficial din partea ei”

Simona Halep este criticată de specialiștii tenisului după ce a renunțat la serviciile antrenorului Victor Ioniță. Marius Vecerdea crede că românca acționează superficial.

Simona Halep a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Victor Ioniță, iar noua schimbare de antrenor a stârnit deja discuții aprinse în lumea tenisului, dar și printre iubitorii „Sportului Alb”. Marius Vecerdea, antrenorul președintelui Klaus Iohannis, crede că Simona se pripește atunci când ia deciziile ce-i influențează cariera.

„E un lucru ciudat, pentru că Simona se antrena cu Daniel Dobre încă de-acum trei săptămâni, dar la turnee era însoțită de către Victor Ioniță. Această nouă schimbare de antrenor ne arată faptul că Simona nu și-a găsit încă formula de colaborare cu cei cu care lucrează. Pare totul foarte superficial din partea ei. Eu cred că ea are de clarificat unele lucruri în legătură cu prioritățile pe care le are în tenis”, a spus antrenorul pentru sportnews.ro.