Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep a vorbit despre întâlnirea România – Germania: „Este mai bine că nu încep eu, că să mă obişnuiesc cu tensiunea, cu atmosfera”
Simona Halep a vorbit despre întâlnirea România – Germania: „Este mai bine că nu încep eu, că să mă obişnuiesc cu tensiunea, cu atmosfera”

Simona Halep a vorbit despre întâlnirea România – Germania: „Este mai bine că nu încep eu, că să mă obişnuiesc cu tensiunea, cu atmosfera”

Simona Halep a declarat că se simte pregătită pentru întâlnirea dintre România şi Germania, din Fed Cup şi a precizat că se bucură pentru că nu va intra prima în joc.

Simona Halep a spus că este avantajată de tragerea la sorţi a întâlnirii dintre România şi Germania, ce se va disputa la Cluj, Tenismena din Constanţa va evolua, sâmbătă, în a doua partidă, contra Andreei Petkovici şi a afirmat că are timp să se acomodeze cu atmosfera din tribune.

Este mai bine că nu încep eu, că să mă obişnuiesc cu tensiunea, cu atmosfera. Sunt pregătită, m-am pregătit foarte bine, am avut antrenamente foarte grele. Pot să câştig cu Petkovici, pentru că am mai câştigat împotriva ei de multe ori şi mă simt stăpână pe mine în privinţa acestui meci. Și cu Kerber am jucat și am câştigat, ştiu cum trebuie să joc, dar este o jucătoare foarte dificilă, pentru că e stângace şi mingea vine altfel, cu alt efect. A câştigat un Grand Slam anul acesta şi înseamnă foarte mult pentru ea, vine cu un moral ridicat. Dar nimic nu este imposibil şi am încredere că putem câştigă aceste meciuri", a spus Halep.