Evenimentul Zilei > International > Silvio Berlusconi a dat LOVITURA. Fosta SOŢIE trebuie să-i RETURNEZE o sumă FABULOASĂ
Silvio Berlusconi a dat LOVITURA. Fosta SOŢIE trebuie să-i RETURNEZE o sumă FABULOASĂ

Silvio Berlusconi a dat LOVITURA. Fosta SOŢIE trebuie să-i RETURNEZE o sumă FABULOASĂ

Se ştie că în Italia un divorţ poate ruina un bărbat deoarece legile sunt foarte riguroase atunci când vine vorba despre întreţinerea femeii după divorţ. În acest sens pensia alimentară lunară este foarte mare mai ales la soţii cu venituri consistente ca şi în cazul lui Berlusconi.

Legea mai spune că doar atunci când fosta soţie se recăsătoreşte sau lucrează şi are venituri suficiente pentru a se putea întreţine, pierde acea pensie alimentară lunară de la fostul soţ. Multe dintre ele au grijă să nu se recăsătorească şi nici să lucreze pentru a nu pierde nişte venituri fără să facă nimic.

Silvio Berlusconi a obținut revizuirea unei decizii privind pensia alimentară a fostei sale soții Veronica Lario, care va trebui să-i returneze cele  60 de milioane de euro primite de la divorţ şi până astăzi.

Cuplul a divorțat oficial în februarie 2014, dar nu s-au înțeles asupra pensiei alimentare, fixată mai întâi la trei milioane de euro pe lună, iar după aceea redusă la 1,4 milioane.

Ieri, tribunalul din Milano, a decis să anuleze în întregime această pensie, pe motiv că fosta sa soţie este mult prea bogată ţi îşi permite să se întrețină, având o avere de 16 milioane de euro, bijuterii de familie și afaceri, titrează Il Mattino.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: