Evenimentul Zilei > Actualitate > ŞI SIMTE SFÂRŞITUL! Mesaj macabru transmis de o ACTRIŢĂ POPULARĂ în România: „Nu ştiu cum e când mori”
ŞI SIMTE SFÂRŞITUL! Mesaj macabru transmis de o ACTRIŢĂ POPULARĂ în România: „Nu ştiu cum e când mori”

ŞI SIMTE SFÂRŞITUL! Mesaj macabru transmis de o ACTRIŢĂ POPULARĂ în România: „Nu ştiu cum e când mori”

Actrița Marinela Chelaru a facut infarct acum câteva luni și, deși a suferit o intervenție chirurgicală, se simte din ce in ce mai rău.

Marinela Chelaru a declarat, pentru Wowbiz, că are mari probleme de sănătate și ii este teamă că va muri,

"Acum mă simt mai rău decât după operaţie. Am făcut infarct şi am făcut operaţie pentru că, daca nu, acum mă uitam de sus de la voi. Am tensiune mare, îi spuneam şi doctoriţei, îmi zicea că sunt atacuri de panică, dar eu nu sunt plângăcioasă. Şi mie mi se pare aiurea să am puseuri de tensiune, iau medicamente. Mi-a fost un rău de moarte, nu ştiu cum e când mori. E groasă, asta e, mă duc şi aia e. Voi muri, voi muri, mă duc la Dumnezeu", a declarat Marinela Chelaru in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Marinela Chelaru are montat pe piept un dispozitiv care înregistreaza activitatea cardiacă.

"Aparatul pe care îl port acum este din partea unei clinici din America. Mă monitorizează şi îmi trimit rezultatele. Doctoriţa mi-a spus să mă duc la un psihiatru, acum mă face şi nebună. Am fost cuminte, am luat toate pastilele. M-am dus cu bărbatu-meu la alimentară şi îmi scade tensiunea din senin", a mai spus Marinela Chelaru.