Evenimentul Zilei > Monden > Și cu logodna ruptă și cu banii luați. Nici justiția nu l-a putut ajuta
Și cu logodna ruptă și cu banii luați. Nici justiția nu l-a putut ajuta

Și cu logodna ruptă și cu banii luați. Nici justiția nu l-a putut ajuta

Un tânăr din Botoșani și-a chemat fosta logodnică în fața justiției deranjat că aceasta a decis să-l părăsească.

Cei doi tineri au fost împreună vreme de doi ani, începând din anul 2016. Bărbatul lucra în Italia, iar din banii pe care îi câștiga o mare parte îi trimitea în țară logodincei cu care spera să se căsătorească, în ideea că aceasta îi va economisi și vor avea un cheag cu care să înceapă viața în cuplu.

Cum era și normal, cei doi au stabilit data cununiei civile, urmând ca după un an să se căsătorească și religios, cu nuntă mare, cu mulți invitați și dar pe măsură.

Doar că socoteala bărbatului care muncea în Italia și trimitea bani în țară nu s-a potrivit cu cea a logodnicei din România. Cu câteva zile înainte să se prezinte în fața ofițerului stării civile, el a aflat că economiile pe care se baza, sumele pe care le trimitea regulat acasă iubitei, nu prea mai existau. Sau, mă  rog nu mai existau pentru el. Logodnica dădea din colț ori de câte ori o întreba de acești bani.

Drept urmare, chiar cu o zi înainte de cununia civilă, au anulat nunta și au pus capăt relației, tânărul pierzând și avansul plătit pentru restaurant, lăutari, fotograf etc.

Rămas și fără bani și fără logodnică, el s-a adresat justiției, sperând să-și recupereze măcar banii, dacă nu și iubita.

A deschis proces la Judecătoria Botoșani cerând ca fosta iubită  să-i returneze inelul de logodnă, banii de taxe pentru școala de șoferi, pe care i-a plătit-o, contravaloarea unor bijuterii, a unui telefon de fițe și a biletelor de avion pentru o călătorie pe care a făcut-o în Italia, ca să-l viziteze.

Una peste alta, suma cerută se ridica la aproape 9.000 de euro la care a mai pus și un mizilic de 10.000 de euro reprezentând daune morale pentru suferința pe care femeia i-a produs-o când a hotărât să-I frângă inima.

La rândul ei, nici tânăra nu s-a lăsat mai prejos, solicitând judecătorilor daune morale, în valoare tot de 10.000 de euro, pentru suferințele morale pe care i le-a produs fostul logodnic în cei doi ani de relație.

Analizând cele două plângeri, judecătorii au decis să le respingă în bloc, pe-a tânărului pentru că nu avea documente cu care să le justifice, iar pe-a fetei pentru că, nu-i așa, deja îi făcuse suficientă pagubă fostului logodnic.

Excentrici la malul mării. Costi Ioniță, Emily Burghelea și Dani Mocanu dau lovitura!

Talia Andreei Tonciu, ținta comentariilor acide pe net: „Se vede de la km…”