Atât ea cât și părinții, celebri lăutari Viorica și Ioniță de la Clejani, contestă rezultatul testului făcut de polițiști și speră că analizele de la INML să le dea dreptate. Până când vor ieși rezultatele de la Medicină Legală se fac tot felul de supoziții legate de felul pastilelor pe care Margherita le-ar fi consumat ca să influențeze aparatul de testare a drogurilor.

Atât avocatul lui Theo, iubitul Margheritei, cât și Ioniță de la Clejani, susțin că tânăra ar fi luat niște pastile, dar nu interzise, „ci din farmacie”, așa cum chiar Margherita i-ar fi spus tatălui său.

Dacă până acum, Ioniță de la Clejani a spus că el știe că Margherita lua pastile de slăbit și că acestea ar fi putut să conțină substanțe care să dea rezultatul pozitiv la testarea anti drog, ei bine, avocatul lui Theo susține că tânărul i-ar fi spus altceva.

Mai precis, iubitul Margheritei i-ar fi spus avocatului său că fata Clejanilor ar fi acuzat în ziua respectivă dureri cauzate de o anumită perioadă a lunii și că ar fi luat nurofen. Mai exact, conform lui Theo, Margherita a luat nurofen contra durerilor menstruale.

Margherita i-a confirmat tatălui său, Ioniță de la Clejani, că a luat pastile, scrie wowbiz.ro.

Imediat după accidentul rutier, Margherita a fost dusă la secția de poliție, acolo unde a ajuns și Ioniță de la Clejani. Paparazzi au surprins o frântură dintr-o discuție purtată de Margherita cu tatăl său, dar și cu un polițist care a venit să-i spună lui Ioniță că testul a ieșit pozitiv la anumite substanțe interzise, mai exact la pastile, și nu la droguri.

Iată fragmentul discuției dintre polițist, Ioniță de la Clejani și Margherita.

Polițist: Dacă era iarbă, ieșea cannabis

Ioniță de la Clejani: De ce n-a ieșit iarbă, au ieșit doar pastille?

Polițist: Nu a ieșit iarbă, doar pastilele acestea, care nu știu ce înseamnă

Margherita: Pastile

Ioniță: pe tine te întreb, cum faci?

Margherita: Eu știu că sunt niște pastille din farmacie

Ioniță: Spune-mi ce

În momentul acesta, Margherita spune ceva, numai că nu se înțelege exact. Au existat mai multe interpretări a ceea ce ar fi răspuns fiica lui Ioniță de la Clejani la această întrebare, dar exact nu se știe.