Un elev în vârstă de 17 ani s-a sinucis vineri în sala de clasă în care învața, a unui liceu din Miercurea Ciuc, potrivit cancan.ro. Medicii și polițiștii care au venit la fața locului în urma unui apel făcut la serviciul unic de urgență 112 au rămas șocați când au văzut corpul tânărului, elevul decedat fiind căzut cu fața în sus și avea o plagă înțepată la nivelul inimii.

„Când a ajuns acolo, ambulanţa cu medic a constatat că e adevărat că e vorba de o sinucidere, era o plagă înţepată, hemitorace stâng, la nivelul inimii. În sala de meditaţii, era căzut pe spate. Rigiditatea cadaverică era instalată, înseamnă că de câteva ore s-a produs tragedia. Medicul nu a putut decât să constate decesul”, a declarat şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita, potrivit Agerpres.

Adolescentul, care era elev în clasa a XII-a, locuia în internat și nu se știe motivul care l-a determinat să se omoare.Polițiștii au demarat o anchetă și continuă cercetările în acest caz.Potrivit comunicatului transmis de IPJ Harghita, polițiștii au intervenit astăzi după ce au fost sesizați cu privire la o tentativă de sinucidere, comisă în incinta unui liceu din Miercurea Ciuc