Fetița a fost internată în spital în seara zilei de 9 septembrie. Părinții au declarat medicilor că micuța a  căzut pe scările din fața casei și s-a lovit la cap. A fost internată în stare comatoasă, fiind diagnosticată cu traumatism cranio cerebral, fractură parietală dreaptă. Starea ei s-a înrăutățit și a doua zi, sâmbătă pe 10 septembrie, medicii au declarat decesul.

Cei care și-au dat seama că fetița a fost omorâtă sunt medicii legiști care au descoperit că victima avea craniul spart în urma unei lovituri cu un corp dur. Au anunțat imediat Poliția. Criminaliștii au început investigațiile. Suspiciunile medicilor s-au adeverit. Niculae Constantin, tatăl vitreg al fetiței a recunoscut că, fiind băut, și-a ieșit din minți și a lovit-o cu pumnii în față. Fata a căzut pe scări, și-a spart buza și capul, și a leșinat. Era ora 14,00 dar părinții au sunat abia la ora 20,00 la 112 pentru Ambulanță.

Bărbatul a fost reținut ieri și astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au obținut de la magistrați arestarea lui pe 30 de zile, pentru omor calificat. A contestat, imediat, măsura. Niculae Constantin este recidivist. În 2004 a scăpat din pușcărie după ce fusese închis pentru omor. Pe lângă fetița vitregă de 5 ani, a cărui viață a curmat-o la beție, mai are un copil de 1 an și jumătate iar concubina este însărcinată cu al treilea.