Evenimentul Zilei > Actualitate > Și-a înjunghiat soțul din gelozie după ce l-a văzut în poze cu o fată frumoasă. Era chiar ea, mai tânără
Și-a înjunghiat soțul din gelozie după ce l-a văzut în poze cu o fată frumoasă. Era chiar ea, mai tânără

Și-a înjunghiat soțul din gelozie după ce l-a văzut în poze cu o fată frumoasă. Era chiar ea, mai tânără

O femeie geloasă din Sonora, Mexic și-a înjunghiat soțul din cauza unor poze cu o femeie pe care le-a găsit în telefonul acestuia. „Rivala” era, însă, chiar ea, pe vremea când era mai tânără și mai slabă.

Și-a înjunghiat soțul din gelozie. Numai că, se pare că misterioasa femeie era chiar ea. Suspecta Leonora N. a fost arestată la scurt timp după incident, scrie Yucatan Magazine.

Poliția din Sonora, Mexic, a transmis că imaginile respective au fost făcute în urmă cu mulți ani, pe când cuplul se afla la primele întâlniri. „Leonora N” nu s-a recunoscut, însă, pe ea însăși, mai tânără, în poze.

Gelozia i-a întunecat rațiunea

Geloasă, Leonora N. şi-a atacat soţul, pe Juan N., după ce a văzut în telefonul acestuia câteva fotografii în care apărea alături de „o femeie mai tânără”. Se pare că fotografiile erau de pe vremea când cei doi nu îşi oficializaseră încă relaţia.

Deși bărbatul a încercat să-i explice că nu a greșit cu nimic, soția și-a pierdut cumpătul. Aceasta a luat un cuțit și și-a înjunghiat soțul de mai multe ori. Bărbatul a reușit să scape din mâinile agresoarei, smulgându-i cuțitul din mână.

Potrivit celor declarate, femeia a văzut niște poze mai vechi pe care soțul le avea din tinerețe, dar nu s-a recunoscut, motiv pentru care, femeia a crezut că este înșelată. De fapt, pozele acelea ar fi fost găsite de soț într-un e-mail mai vechi, fiind transferate pentru a le avea și în telefonul mobil actual, ceea ce a condus la o adevărată confuzie care i-a furat mințile femeii.

Juan N. le digitalizase pentru a le putea păstra şi în telefon. Nu a apucat să îi explice soţiei sale abia după ce fusese deja înjunghiat. Bărbatul a reuşit să îi ia cuţitul din mână soţiei sale. Poliţiştii a venit la scurt timp după aceea, alteraţi de vecinii care au auzit ţipete venind din casa celor doi.

Și-a înjunghiat soțul din gelozie. Soțul rănit a scăpat cu viață

Din cauza gestului său extrem de violent, soția geloasă va plăti în fața legii, urmând a fi audiată în fața instanței. Bărbatul s-a ales cu niște răni grave, iar medicii l-au preluat pentru a-i oferi îngrijiri medicale specializate, consemnează stirileprotv.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.