Evenimentul Zilei > Actualitate > Cutremur total în showbiz! Drogurile l-au distrus. Celebrul cântăreț este internat la o clinică din București
Cutremur total în showbiz! Drogurile l-au distrus. Celebrul cântăreț este internat la o clinică din București

Cutremur total în showbiz! Drogurile l-au distrus. Celebrul cântăreț este internat la o clinică din București

Unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România a căzut în patima drogurilor. Acesta a acceptat să fie internat într-o clinică de reabilitare. După interacțiuni cu poliția și cu lumea narcoticelor, vedeta pare că vrea să înceapă o viață nouă.

Potrivit Cancan, un celebru cântăreț a fost internat într-un centru de dezintoxicare printr-o hotărâre judecătorească. O instanță din Capitală a decis, în urmă cu două luni, ca vedeta să urmeze un tratament pentru toxicodependență de droguri. 

Celebrul cântăreț a fost implicat în numeroase scandaluri. Cu toate acestea, este foarte iubit de publicul din România, dar și de peste hotare. De o bună perioadă a căzut în patima drogurilor.

Familia nu a mai putut suporta să îl vadă cum se degradează, fapt pentru care au considerat că a venit timpul să ia măsuri. În urmă cu două luni, cântărețul, sfătuit și consiliat de rude, a ales să meargă la un centru de reabilitare din Capitală. Acesta abia a trecut de vârsta majoratului.

El a fost internat într-un centru de dezintoxicare. Decizia au luat-o chiar magistrații. Vedeta va urma un tratament pentru toxicodependență de droguri. Nu se știe cât va dura acel tratament, dar primul pas a fost făcut.

În ultimele luni, cântărețul a în centrul atenției în diverse diferende. Iute la mânie, acesta a atras atenția asupra sa mai peste tot pe unde a fost prezent. A avut, de asemenea, interacțiuni cu poliția. Totul din cauza faptului că este narcoman. Acesta a acceptat să fie internat.

Dependența de droguri este o boală cronică a creierului, care afectează consumatorul atât psihic cât și fizic. Există o multitudine de cauze pentru care oamenii încep să consume stupefiante, cum ar fi presiunea anturajului sau stresul. Multe din persoanele care încep să consume devin dependente. 

 
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: