Evenimentul Zilei > Actualitate > Cutremur total în showbiz! Drogurile l-au distrus. Celebrul cântăreț este internat la o clinică din București
Cutremur total în showbiz! Drogurile l-au distrus. Celebrul cântăreț este internat la o clinică din București

Cutremur total în showbiz! Drogurile l-au distrus. Celebrul cântăreț este internat la o clinică din București

Unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România a căzut în patima drogurilor. Acesta a acceptat să fie internat într-o clinică de reabilitare. După interacțiuni cu poliția și cu lumea narcoticelor, vedeta pare că vrea să înceapă o viață nouă.

Potrivit Cancan, un celebru cântăreț a fost internat într-un centru de dezintoxicare printr-o hotărâre judecătorească. O instanță din Capitală a decis, în urmă cu două luni, ca vedeta să urmeze un tratament pentru toxicodependență de droguri. 

Celebrul cântăreț a fost implicat în numeroase scandaluri. Cu toate acestea, este foarte iubit de publicul din România, dar și de peste hotare. De o bună perioadă a căzut în patima drogurilor.

Familia nu a mai putut suporta să îl vadă cum se degradează, fapt pentru care au considerat că a venit timpul să ia măsuri. În urmă cu două luni, cântărețul, sfătuit și consiliat de rude, a ales să meargă la un centru de reabilitare din Capitală. Acesta abia a trecut de vârsta majoratului.

El a fost internat într-un centru de dezintoxicare. Decizia au luat-o chiar magistrații. Vedeta va urma un tratament pentru toxicodependență de droguri. Nu se știe cât va dura acel tratament, dar primul pas a fost făcut.

În ultimele luni, cântărețul a în centrul atenției în diverse diferende. Iute la mânie, acesta a atras atenția asupra sa mai peste tot pe unde a fost prezent. A avut, de asemenea, interacțiuni cu poliția. Totul din cauza faptului că este narcoman. Acesta a acceptat să fie internat.

Dependența de droguri este o boală cronică a creierului, care afectează consumatorul atât psihic cât și fizic. Există o multitudine de cauze pentru care oamenii încep să consume stupefiante, cum ar fi presiunea anturajului sau stresul. Multe din persoanele care încep să consume devin dependente.