Evenimentul Zilei > Actualitate > SHARP prezintă gama de aparate care realizează adevărata purificare a aerului în incinte (P)
SHARP prezintă gama de aparate care realizează adevărata purificare a aerului în incinte (P)

SHARP prezintă gama de aparate care realizează adevărata purificare a aerului în incinte (P)

Statisticile arată că devenim din ce în ce mai preocupați de calitatea aerului din jur. Din acest motiv, SHARP vine în întâmpinarea consumatorilor cu o gamă de purificatoare de aer pentru fiecare buzunar și necesitate.

Aparatele SHARP funcționează pe baza tehnologiei Plamacluster – tehnologie care realizează purificarea în mod activ, atât direct în aer, dar și în interiorul dispozitivului cu ajutorul sistemele de filtrare. Tehnologia Plasmacluster curăță aerul generând în același timp ioni pozitivi și negativi, exact ca cei din natură, într-o pădure de munte, fără însă a produce ozon.

Pe lângă Plasmacluster, aerul este curățat printr-un sistem de filtrare complex. Așadar, dispozitivele SHARP dezvoltă un efect unic de dublă purificare a aerului: prin intermediul tehnologiei Plasmacluster și prin filtrare.

De asemenea, SHARP inactivează 99,97% din impuritățile prezente în aer, particule fine de praf, bacterii, alergeni sau virusuri. S-a dovedit științific faptul că este eficient și împotriva a 23 de tipuri de bacterii, mucegaiuri, alergeni. Sistemul Plasmacluster SHARP distruge virusurile gripale, inclusiv pe cele ale gripei aviare, precum și bacteria e-coli sau virusul poliomielitei.

Totodată, aparatele Sharp sunt dotate şi cu funcţie de umidificare automată, pentru un aer de calitate din toate punctele de vedere. Astfel, purificatoarele SHARP, nu doar curăţă aerul, ci reglează și coeficientul de umiditate din cameră cu ajutorul senzorilor.

Așadar, purificatorul de aer cu Plasmacluster de la SHARP este un dispozitiv care curăță aerul cu adevărat, fiind recomandat celor care se confruntă cu alergii sau alte afecțiuni pulmonare. Astfel, aerisim atât cât este necesar și apoi putem ține geamurile mai mult închise, mai ales că urmează sezonul răspândirii ambroziei, care provoacă stări alergice din ce în ce mai multor persoane.

Important de menționat este faptul că sistemul de filtre are o durată de viață de până la 10 ani, atunci cănd este întreținut corect. Sistemul este compus din fitru HEPA – adică un filtru făcut din fibre ce reține peste 99,97% dintre particulele mai mari de 0,3 micrometri.

Pe lângă acest filtru, purificatorul SHARP mai are în dotare încă două filtre, unul de carbon, anti-miros și un pre-filtru, care reține particulele de praf vizibile.

Purificatoarele SHARP sunt ușor de folosit și de integrat în orice spațiu – fie că vorbim de sufragerie, birou sau dormitor. Iată două modele:

1. Purificatorul de aer SHARP KC-D60EUW

Este dotat cu funcție de umidificare activă și bineînțeles, tehnologie Plasmacluster. Este perfect pentru un dormitor, sufragerie sau birou, suprafata maximă acoperită fiind 48 mp. De asemenea, are o capacitate de filtrare de 393 mc/h, iar nivelul de zgomot este de doar 23 db (nivelul low de funcționare).

Odată setat pe modul AUTO, senzorii aparatului evaluează continuu calitatea aerului și reglează apoi totul: fluxul de aer, nivelul de umidificare, vitezele de lucru, semnalele de avertizare etc.

2. Purificatorul de aer SHARP KI-G75EUW

Acest aparat poate dispersa aerul prin trei trepte de viteză și reușește să acopere o suprafață de 56 mp. Filtrarea aerului se realizează în printr-un sistem complex – prefiltru, HEPA, dezodorizare și umidificare.

Aparatul are o capacitate uriașă de purificare, aceasta realizându-se prin generarea unei densități extrem de importante de 25000 ioni/cm3. De asemenea, are o capacitate de filtrare de 450 mc/h.

Modelul are în dotare și un senzor de mișcare prin care detectează prezența umană, operând în coordonare cu un senzor de lumină, pentru a trece automat la economisirea energiei, odată cu lăsarea întunericului.

Purificatoarele de aer Sharp realizează „adevărata purificare”, având în vedere tehnologia îmbinată cu sistemul complex de filtrare. Spre deosebire de alte aparate din gamă, SHARP reusește să elimine bacteriile, virusurile, mucegaiul sau acarienii din toate colțurile încăperii.

Funcționează rapid și eficient datorită senzorilor cu care sunt dotate, iar utilizatorii nu trebuie decât să le bage în priză și să le lase să își facă treaba.

Tehnologia Plasmacluster este folosită în peste 80 de milioane de dispozitive vândute la nivel mondial, SHARP fiind din acest motiv brandul global Nr. 1 pe piaţa aparatelor de purificare a aerului.