Cătălina se mutase recent cu iubitul ei din sat Gigi, mai mare cu 11 ani ca ea, în urmă cu 3 ani, când intrase la facultate. Trăia acolo alături de bărbat şi de mama acestuia, informează observator.tv

O verișoară a Cătălinei a povestit că viitoarea soacră nu o avea la inimă şi nu era mulțumită deloc de alegerea fiului ei. Încerca să facă totul să îi despartă, iar de câteva luni lucrurile între cei doi tineri se stricaseră. Verișoara Cătălinei a povestit că fata se întreținea practic singură, părinţii ei o ţineau în facultate iar vara muncea pentru a avea bani de buzunar, pentru că logodnicul ei, care avea serviciu, nu îi dădea nimic.

În urmă cu două zile, viitoarea soacră, Gigi şi Cătălina s-au certat şi tânăra a fost dată afară din casa lor. Avea hainele acolo şi a încercat să şi le ia. Apoi a mers la casa părinților ei, în acelaşi sat, la două străzi distanţă. Vineri, Cătălina a decis să îşi pună capăt zilelor.

A vorbit la prânz la telefon cu fratele ei, a scris un bilet de adio pentru rude, i-a trimis un mesaj de adio lui Gigi, iar apoi s-a spânzurat. Aşa a găsit-o mama ei, când s-a întors de la muncă, spre seară.

În bilet, spune verişoara Cătălinei, fata a scris că nu poate să trăiască fără Gigi şi nu îşi poate imagina viaţa ei fără el. Că nu poate să suporte că s-a întors în casa părinţilor ei, pe care i-a făcut astfel de ruşine, şi le cere acestora să nu plângă şi să nu fie trişti.

 

 

Sâmbătă de dimineaţă mama fetei era la Giurgiu, cumpăra rochie de mireasă pentru Cătălina, să o înmormânteze îmbrăcată aşa.