SEXY-DEŢINUTUL a dat lovitura! Cu cine a semnat CONTRACT

SEXY-DEŢINUTUL a dat lovitura! Cu cine a semnat CONTRACT

Deţinutul american Jeremy Meeks a făcut furori atât în presa internaţională, cât şi în cea din România. Zeci de mii de femei s-au declarat înnebunite după el, însă acest lucru i-a complicat viaţa după gratii. Cu toate astea, s-au întâmplat şi lucruri bune pentru...sexy infractorul.

Jeremy Meeks este un tânăr de 30 de ani condamnat pentru infracţiuni legate de arme de foc. După publicarea fotografiei sale, zeci de femei l-au lădudat pentru înfăţişarea sa, iar întreaga poveste a devenit virală pe internet. "Este foarte sexi. Ar putea fi model de lenjerie intimă pentru Calvin Klein", scrie una dintre comentatoare, în timp ce o altă tânără spune că "nu s-ar supăra dacă ar lua-o ostatică"

Culmea este ca la puţin timp după ce a devenit persoană publică, deţinutul a semnat un contract de modeling. Potrivit TMZ, Jeremy a semnat deja un contract Blaze Modelz, o agenţie de modelling din Los Angeles. Deloc, dar deloc rău, dacă luăm în considerare faptul că, după ce iese din închisoare, Meeks va câştiga 30.000 de dolari lunar. 😀 Blaze Modelz a declarat pentru TMZ că agenţia lor i-ar putea obţine lui Jeremy contracte cu Armani sau Versace, pentru că "gangsterii-manechini sunt hot în momentul ăsta, iar tatuajele faciale precum cel pe care îl are Meeks sunt îndrăzneţe şi foarte sexy".

Ne puteți urmări și pe Google News