Serie A: Torino a dispus sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-1, de AC Milan

Serie A: Torino a dispus sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-1, de AC Milan

Echipa italiană Torino a dispus sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-1, de gruparea AC Milan, în etapa a 37-a din Serie A, informează RaiNews.it. Echipele au jucat pentru spectacol, dar oamenii lui Jurić (Torino) încă speră să ajungă la un loc în Europa.

Echilibrul a fost rupt după 26 de minute

După primele 25 de minute nimeni nu ar fi intuit scorul final, având în vedere echilibrul de pe teren. Apoi, în minutul 26 gazdele au luat conducerea, Zapata învingându-l pe Sportiello pe stânga. Oaspeții au încearcat să reacționeze, dar toate atacurile lor au fost blocate de apărarea Granata.

Echipa lui Jurić, însă, profită pe contraatacuri și în minutul 40 dublează avantajul, prin Ilić care a deviat cu capul mingea venită din centrarea lui Bellanova.

Repriza secundă rezervă un nou duș rece pentru oaspeții care au primit al treilea gol după doar 17" prin Rodríguez care a șutat evaziv cu piciorul stâng.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rossonerii nu au cedat și au încercat să reacționeze, mai întâi prin Pulisic care a lovit transversala în minutul 48, apoi cu Jović două minute mai târziu. În minutul 55, oamenii lui Pioli reduc diferența în urma unui penalty transformat de Bennacer, penalty acordat pentru faultarea lui Pulisic de către Masina.

Torino și-a jucat șansa de accede în cupele europene

Torino a câştigat cu 3-1 şi a urcat pe locul 9 în clasament, cu 53 de puncte. AC Milan are 74 de puncte şi este pe locul secund în Serie A.

Cu acest succes, granații au depășit Napoli în clasament și, cu un singur meci rămas de jucat în campionat, pot visa încă la un loc în Europa.

Torino a intrat, de altfel, pe teren pentru a-și juca ultimele șanse de a ajunge în cupele europene; Milanul lui Pioli pentru a încheia un sezon complicat și fluctuant în cel mai bun mod posibil.

În prima manșă, rossonerii s-au impus cu 4-1 pe stadionul Meazza.

Echipele Torino AC Milan au jucat până acum 42 de meciuri.

Torino a câștigat 7 meciuri directe. AC Milan a câștigat 21 de meciuri, iar 14 meciuri s-au încheiat la egalitate . În medie, în meciurile directe, ambele echipe au marcat 2,55 goluri pe meci.

Formațiile

Torino (3-4-1-2): Vanja Milinković-Savić; Tameze, Buna dimineata, Masina; Bellanova, Linetty, Ilić, Rodríguez; Ricci; Pellegri, Zapata. Toate Ivan Jurić

Milano (4-3-3): Sportiello; Kalulu, Tomori, Thiaw, Terracciano; Musah, Reijnders, Bennacer; Pulisic, Jović, Okafor. Antrenorul Stefano Pioli