Apariția tatălui Veronicăi, adus din comuna natală, în studiourile Acces Direct a stârnit un val de comentarii pe rețelele de socializare, pe conturile oficiale ale emisiunii. Bărbatul simplu, de la țară, chemat ca să-i ia apărarea fiicei sale în fața lui Viorel, a reușit să atragă atenția cu câteva afirmații de necrezut.

Dincolo de scenele în care „și-a certat” ginerele pentru felul în care o tratează pe Veronica, a crescut audiența emisiunii după ce a mărturisit că nu a mai fost niciodată la București și că este prima oară când călătorește atât de departe de casă.

„Ce drum greu a fost! Că nu am mai fost niciodată la Bucuresti”, a povestit bărbatul.

Se pare, însă, că lucrurile nu se vor opri aici, iar după tată la televizor va apărea și mama „Vulpiței”, așa cum au lăsat să se înțeleagă cei ce se ocupă de producția show-ului de televiziune.

Internauții au reacționat rapid

Acest lucru nu a scăpat internauților, care au comentat în fel și chip pe rețelele de socializare.

„Vedeti de ce se uită toată tara la ei, ca la mirul lumii? Pentru că ei vin de pe altă planetă. Si câti vasluieni de-ai mei n-or fi asa, care nu au scos capul din satele noastre, ca să mai prindă la minte, să nu mai fie asa naivi?!”, a scris o vasluiancă, s Tereza, pe contul oficial al emisiunii, conform vremeanoua.ro

„Fratilor, mai aveti de adus la emisiune pe oamenii acestia din Blăgesti? O aduce si pe mamă-sa? Doamne fereste! Se mută tot Blăgestiul la Antena 1. Nu vedeti că ei nu au iesit cu zecile de ani din satul lor, iar voi îi aduceti aici direct într-un studio de televiziune? Să ia Vulpita să se ducă toti acasă. Începe prășitul la porumb într-o săptămână și leneșii fac seriale. Primarul din Blăgesti să pună barieră, să nu mai iasă ăstia din sat, că de ei nu mai scăpăm, dacă vin si neamurile Vulpitei”, a spus un internaut, din Slatina.

Comentariul a stârnit reacții din partea altor vasluieni, nemulțumiți de felul în care se vorbește despre județul lor.

„Ce ai cu Vasluiul? La noi în judet sunt multi oameni minunati, muncitori, cu situație materială foarte bună, dar sunt si oameni necăjiti. La voi, la Olt, nu e la fel? Ce te deranjează? La voi, în judetul Olt, dacă mă gândesc bine, si acum se circulă cu cărutele trase de măgari, nu? Sunt pline satele de măgari. Lăsati vasluienii în pace”, i-a replicat o vasluiancă, conform vremeanoua.ro.