Evenimentul Zilei > Monden > Șerban Huidu, mărturisiri despre relația dintre el și fosta „bebelușă”, Ioana Petric. „Era foarte apropiată de mine”
Șerban Huidu, mărturisiri despre relația dintre el și fosta „bebelușă”, Ioana Petric. „Era foarte apropiată de mine”

Șerban Huidu, mărturisiri despre relația dintre el și fosta „bebelușă”, Ioana Petric. „Era foarte apropiată de mine”

După ce ani la rând s-a vehiculat că Șerban Huidu și Ioana Petric ar fi avut o relație pe vremea când aceasta era bebelușă la „Cronica Cârcotașilor”, fostul prezentator TV a dezvăluit care a fost în toți acești ani relația dintre ei.

Huidu a mărturisit că toate bebelușele erau pentru el la fel ca fetele lui, iar Ioana Petric era atât apropiată de el și de familia lui, încât atunci când tânăra a venit la București, a lăsat-o să stea într-un apartament ce-i aparținea.

Adevărul despre relația dintre Șerban Huidu și Ioana Petric

De-a lungul timpului au apărut mai multe zvonuri despre o presupusă relație între cei doi, mai ales că „bebelușa” a fost promovată în rolul de coprezentator. Aceasta și Huidu au fost văzuți chiar și în timp ce luau masa la restaurant.

„Credeam că urmează ceva mai roșu, dar o să lămuresc și cu Ioana și cu bebelușele! Cred că bebelușele nu plac unei categorii destul de mici de pudibonzi care au zis că în spatele acestei emisiuni în care sunt drepte moravuri stau niște bebelușe care chiar asta fac… dansează pe masă! Bebelușa Ioana Petric a făcut Dreptul la Stat. În ciuda tuturor bancurilor făcute pe seama ei, la universitate de Stat și lucrează în Cronică de 16 ani!

Știu că m-am dus și am luat-o de acasă când avea doar 16 ani, a câștigat un concurs! A fost un concurs și ea l-a câștigat și avea 16 ani și cealaltă, Cristina, avea 15 ani și zece luni! Și m-am dus la Cluj, acasă la ea, să le spun mamei și tatălui că trebuie să vină luni și marți la filmare și venea luni după școală cu avionul, pleca marți după filmare cu avionul!”, a povestit fostul prezentator TV în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Bebelușa” a fost văzută ca o fiica de fostul prezentator

Pentru că aceasta nu era din București, Huidu împreună cu familia sa s-au oferit să o ajute pe Ioana Petric, deoarece tânăra era nevoită să facă naveta. Între ei a existat doar o relație de prietenie, iar Huidu mereu a văzut-o pe „bebelușă” ca pe fiica lui.

„Au fost doi ani în care bebelușa a venit în fiecare săptămâna la București, până când să se mute cu școală. Stătea într-un apartament care era al meu. Era foarte apropiată de mine și de familia mea! Iar eu în ele nu am văzut decât fetele mele. E foarte greu să ai o relație cu cineva pe care îl vezi ca fiind fata ta”, a spus Șerban Huidu, potrivit Kanal D.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: