Sepsi, "noul Maldini"

Laszlo Sepsi (21 de ani) este, oficial, jucatorul renumitei echipe portugheze Benfica Lisabona, formatie cu care a semnat un contract valabil pe cinci ani.

Internationalul de tineret i-a costat pe lusitani 1,8 milioane de euro, fiind achizitionat de la Gloria Bistrita. Aseara, bistriteanul, devenit cel mai scump fotbalist roman transferat direct in strainatate de la o echipa din provincie, a fost prezentat presei din Lisabona intr-o conferinta de presa.

Sepsi s-a fotografiat cu tricoul cu numarul 33, pe care il va purta in primul an de contract, precum si cu un fular pe care scria “Benfica - cel mai mare club al lumii!”. Cei de la Benfica se mandresc cu faptul ca anul trecut, conform statisticienilor, clubul lor are cei mai multi suporteri dintre toate formatiile de fotbal, aproximativ 3 milioane.

La conferinta de presa, Sepsi a stat alaturi de legendarul Eusebio, care ocupa o functie onorifica la gruparea “vulturilor”, si de presedintele Filipe Vieira. Ardeleanul a declarat ca spera sa devina “noul Paolo Maldini” din fotbalul mondial.

Ne puteți urmări și pe Google News

In Romania, Sepsi a fost dorit insistent de Steaua. “Sepsi si Sabau m-au tradat!”, a reclamat Gigi Becali, care sustine ca jucatorul si antrenorul Gloriei Bistrita si-au dat acordul pentru un transfer al mijlocasului stanga in Ghencea, cuvant pe care nu l-au respectat.