Evenimentul Zilei > Actualitate > Senzație la mitingul aviatic din Timișoara: zboară Skybolt of Romania, unicul avion biplan din țară I FOTO
Senzație la mitingul aviatic din Timișoara: zboară Skybolt of Romania, unicul avion biplan din țară I FOTO

Senzație la mitingul aviatic din Timișoara: zboară Skybolt of Romania, unicul avion biplan din țară I FOTO

Piloţii de la Forţele Aeriene Române zboară cu escadrila de elicoptere şi cu avioanele militare MIG21, formaţia ASALT va face o demonstraţie pe cer, iar în premieră e prezent şi singurul avion biplan din țara noastră, Skybolt of Romania. Așa se prezintă show-ul aviatic programat pentru sâmbătă seara de autoritățile din Timiș.

În plus, Iacării Acrobaţi evoluează alături de Jurgis Kairys, pilotul lituanian care face adevărate spectacole pe cer. Cel mai mare spectacol aerian din vestul ţării, are loc sâmbătă, 10 iunie, de la ora 19,00, la Aeroportul Internațional Timișoara.  

“Administraţia aeroportului organizează a patra ediţia evenimentului Timişoara Air Show şi putem spune că am reuşit să reînviem o tradiţie în zona de vest a ţării, cea a spectacolelor aeriene. Anul acesta am dorit să să evităm orele prânzului, când temperaturile sunt extrem de ridicate şi am decis să începem evenimentul după-amiaza, iar piloţii au promis şi ei că vor pune la punct un spectacol antrenant”, a declarat directorul general Daniel Idolu.

Organizatorul evenimentului Timişoara Air Show 2017 este Aeroportul Internaţional Timişoara, cu sprijinul Statului Major al Forţelor Aeriene, Consiliului Judeţean Timiş al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al altor instituţii publice şi societăţi comerciale. Accesul spectatorilor este gratuit.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.