Evenimentul Zilei > Politica > Senatorul Adrian Țuțuianu dezvăluie vrajba din PSD: Rovana Plumb l-a scos din sală pe Titus Corlățean
Senatorul Adrian Țuțuianu dezvăluie vrajba din PSD: Rovana Plumb l-a scos din sală pe Titus Corlățean

Senatorul Adrian Țuțuianu dezvăluie vrajba din PSD: Rovana Plumb l-a scos din sală pe Titus Corlățean

Fostul lider al PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, arată că are încă surse în organizația pe care a condus-o până să fier dat afară din partid. El dezvăluie că la una din întâlnirile pe care le-a avut cu activul de partid, Rovana Plumb l-a data afară din sală pe Titus Corlățean.

Adrian Țuțuianu demonstrează că în ultima perioadă, nou lider al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a venit la întâlniri cu primarii și parlamentarii din județ, iar la una dintre aceste întâlniri l-a dat afară pe senatorul Titus Corlățean, potrivit știripesurse.ro.

”Este de neacceptat și de necrezut ceea ce se întâmplă la ședințele PSD Dâmbovița, una dintre organizațiile de seamă ale PSD. Este de netolerat comportamentul Rovanei Plumb față de parlamentarii PSD de Dâmbovița, față de Titus Corlățean, față de Oana Vlăducă, pe care i-a dat afară din sală, la o întâlnire cu primarii. Nu s-a mai pomenit așa ceva”, a declarat Țuțuianu.

Întrebat dacă declarația lui Adrian Țuțuianu se confrmă, Titus Corlățean a spus că va discuta direct cu Rovana Plumb.”Nu comentez această informație. Prefer să discut direct cu Rovana Plumb ceea ce este de discutat și vă asigur că o voi face.”, a spus Corlățean. (Foto Vocea Dâmboviței)