„Semn clar” pentru Harry și Meghan că nu sunt bineveniți în Marea Britanie

„Semn clar” pentru Harry și Meghan că nu sunt bineveniți în Marea Britanie Harry şi Meghan / Sursa Foto: Arhiva EVZ

Printr-un anumit gest, familia regală s-a asigurat că le-a dat un semn „clar” prințului Harry și lui Meghan Markle să nu se întoarcă în Regatul Unit, arată un comentator al Casei Regale engleze, conform portalului britanic Express.

Harry și Meghan nu sunt bineveniți la Curtea Regală

Cea mai recentă mișcare a familiei regale a fost un semn „clar” că prințul Harry și Meghan Markle nu se vor putea întoarce în Marea Britanie, a susținut un comentator regal.

Lunea trecută, pe 18 martie, profilurile individuale ale ducelui și ducesei de Sussex au fau fost eliminate de pe site-ul regal, royal.co.uk. Ele au fost înlocuite cu o secțiune comună plasată în partea de jos a paginii „Membrii familiei regale”.

Nu a fost o coincidență

Vestea a venit cu doar câteva zile înainte ca Prințesa de Wales să anunțe că a fost diagnosticată cu un tip de cancer , printr-un videoclip emoționant lansat vineri - care a fost filmat miercuri la Windsor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un comentator al Casei Regale britanice a ieșit la rampă, în uma acestor evenimente și analizându-le a concluzionat că decizia de a-i „declasa” pe Harry și Meghan „nu a fost o coincidență”, ci mai degrabă în concordanță cu anunțul devastator dat de prințesa Kate.

Harry și Meghan nu mai sunt membri activi ai Casei Regale

Prezentatorul GB News, Andrew Pierce, a declarat: „Nu este o coincidență, deoarece Prințesa de Wales a filmat acel videoclip miercuri și acel anunț despre retrogradarea lor a fost joi. Deci totul s-a întâmplat în același timp. Tocmai a fost dat un semn clar pentru acei oamenii care credeau că Harry și Meghan se pot întoarce. Nu, nu se va întâmpla. Nu există nicio șansă să se întâmple, deoarece nu mai sunt membri „activi” ai Familiei Regale. S-a luat deja decizia și asta este."