Semafor Guvern. În urmă cu numai câteva momente, un cititor ne-a trimis o fotografie cu un semafor care a căzut chiar lângă Guvern, în Piața Victoriei, una dintre cele mai aglomerate zone din Capitală. Semaforul a căzut chiar în fața persoanei care a ținut să trimită o fotografie cu incidentul către redacția EvZ. Conform relatării pietonului, semaforul a căzut pur și simplu. Nici nu a fost împins de cineva, nici nu a intrat cineva cu mașina în el. Din fericire, nu era nimeni în preajmă, fiind astfel evitată o adevărată tragedie. 

În România, lucrurile se prăbușesc

Semafor Guvern. În România cad pasarele, tavane, rețele de alimentare cu apă și rețele de curent electric, toate vechi de zeci de ani și nereparate.

În februarie 2018, la Gara de Vest din Ploiești, s-a prăbușit o pasarelă metalica grea de 4 tone si lunga de 15 metri, prin care trece o conducta de apă. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Semafor Guvern. În urmă cu aproximativ trei sptămâni oduă trenuri pline cu oameni au deraiat, la distanță de câteva ore, în Arad şi Braşov. În ambele cazuri, locomotivele au sărit de pe şine şi, din fericire, niciun călător nu a fost rănit. Sunt accidente care se tot repetă şi care demonstrează că suntem la doar un pas de catastrofă. Totuşi, autorităţile nu par îngrijorate.

 

Te-ar putea interesa și: