Evenimentul Zilei > Monden > Selly şi aroganţele. A luat Bacul și se plimbă aproape gol prin oraş, la volanul unui bolid. FOTO
Selly şi aroganţele. A luat Bacul și se plimbă aproape gol prin oraş, la volanul unui bolid. FOTO

Selly şi aroganţele. A luat Bacul și se plimbă aproape gol prin oraş, la volanul unui bolid. FOTO

Andrei Șelaru (Selly) s-a născut pe 28 februarie 2001 în Craiova, într-o familie cu posibilități materiale modeste, mama lui fiind profesoară, iar tatăl inginer silvic.

Andrei a fost de mic foarte interesat de tot ceea ce se întâmpla în spatele camerelor, precum schimbarea perspectivei sau unghiului la TV. Acesta și-a petrecut o mare parte din copilărie în fața calculatorului, spunând uneori că internetul ar fi mai interesant decât lumea din jur. În prezent, Andrei Șelaru susține că petrecerea exagerată de timp în fața calculatorului nu este un lucru bun.

Cel mai renumit vlogger

Într-un interviu acordat revistei Forbes, Șelaru susține că a aflat de platforma YouTube de la profesoara lui de engleză, în perioada 2008-2009. Primul său videoclip, intitulat „Selly’s Vlog – 10 lucruri despre mine”, a fost încărcat pe platforma YouTube în data de 21 decembrie 2012. În 2013, Andrei Șelaru a primit prima lui cameră video, pe care o descrie drept „o toshiba obosită”. Printre seriile sale de succes se numără „Tipuri de profesori”, „Dacă Google ar fi om” și „Rap Battle”.

El a reușit să își formeze o comunitate de peste două milioane de oameni, care îl susține și apreciază. Recent, a susținut examenul de bacalaureat pe care l-a luat cu succes.

Notele de la examenul de Bacalaureat

– 9.50 la Limba și Literatura Română,

-9.60 la Matematică,

-9.70 la Biologie.

Media generală la Bacalaureat a fost 9.60.

Selly, la bustul gol spre bolidul de 80.000 de euro

Paprazzi de la Cancan la surprins pe Selly părăsind  complexul Cosmopolis, după ce s-a relaxat la piscină alături de prieteni.  Vloggerul s-a retras, la bustul gol, spre mașina sa, un Mercedes CLS care valorează în jur de 80.000 de euro. Relaxat, cu prosopul pe gât, în șlapi și într-un șort, Andrei Șelaru s-a dus către bolid, a urcat în el.

Independent financiar de la 14 ani

Selly își câștigă de mult timp existența singur.  Sumele pe care le încasează vlogger-ul din YouTube sunt destul de mari. Doar într-o singură zi poate să ajungă la 4.000 de dolari, dacă „prinde” un CPM bun.

YouTube-ul nu este singura sursă de venit a lui Selly. Tânărul încasează sume consistente din multe direcții. El a fost cel care a pus bazele trupei 5GANG, ce are acum o mulțime de concerte. Pe lângă banii pe care îi face din prestațiile cu formația sau YouTube, Selly a deschis și un magazin online de haine (al trupei).

Recent, a fost lansat în cinematografe și filmul „5GANG”: Un altfel de Crăciun”, care a avut vânzări record, ajungând cel mai vizionat film din România, din toate timpurile.

Mai multe detalii despre Selly puteţi citi AICI