Evenimentul Zilei > Monden > Selly i-a furat iubita prietenului său? Imagini virale
Selly i-a furat iubita prietenului său? Imagini virale

Selly i-a furat iubita prietenului său? Imagini virale

Selly, cel mai cunoscut vlogger din România i-a luat iubita prietenului său și apoi s-a şi filmat alături de ea, imaginile devenind virale în scurt timp.

Totul face parte dintr-o glumă între cei doi. Recent, Selly a pus la cale un plan alături de bunul său priten Gami, care este totodată și colegul său din 5 Gang și au decis să facă schimb de iubite, pentru 24 de ore, scrie antenastars.ro.

Totul a fost filmat și postat pe pagina de YouTube a lui Selly, vlogul adunând peste 200.000 de vizualizări în doar câteva ore de la postare.

„Salut, eu sunt Selly, sunt aici alături de iubita mea, Ioana. Eu sunt Gami, sunt aici alături de iubita mea, Smără. Astăzi facem schimb de iubite. Timp de 24 de ore, Ioana Pintilie e iubita mea, iar Smaranda Știrbu e iubita mea. Vom face tot ce vor ele, le vom face toate poftele, iar la final ele vor da o notă iubitului temporar. Cine ia notă mai mică va pierde și va executa o pedeapsă”, au spus Selly și Gami.

După ce au petrecut cele 24 de ore alături de partenera prietenului, Selly și Gami au primit notele: Ioana i-a dat nota 9 lui Selly, iar Gami a primit nota 8 de la Smaranda!

Selly este cel mai cunoscut vlogger din țara noastră, ajungând la cifra de 2 milioane de urmăritori pe Youtube. Pe numele său din buletin, Andrei Șelaru, acesta s-a apucat să filmeze vorbind despre diferite teme din actualitatea anului 2012. A crescut an la an, ajungând la cifre impresionante pentru orice internaut. A avut un succes atât de mare încât a ajuns în portofoliul agenției Global Influencers. A început seria vloggerilor ca un hobby, dar s-a transformat într-o chestiune serioasă, pe măsură ce ieșeau bani din asta. Deși nu a spus exact câți bani face din Youtube, cu siguranță îi ajunge să trăiască liniștit fără să-și pună problema unui job 09-17.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.