Evenimentul Zilei > International > Șeful Serviciului de Informații din această țară a fost reținut pentru luare de mită. Scandal de proporții
Șeful Serviciului de Informații din această țară a fost reținut pentru luare de mită. Scandal de proporții

Șeful Serviciului de Informații din această țară a fost reținut pentru luare de mită. Scandal de proporții

Șeful Serviciului de Informații din această țară europeană a fost reținut pentru luare de mită, scandalul e uriaș.

Seful Serviciului de Informații din Slovacia a fost reținut, joi, fiind bănuit de luare de mită. Evenimentul a avut loc în această dimineață și a fost coordonat de Agenţia naţională slovacă de combatere a infracţionalităţii (NAKA).

Reținerea lui  Vladimir Pcolinsky a primit „undă verde” de oficialii de la Biroul procurorilor speciali (USP). Conform portalului de ştiri aktuality.sk. Oficialul din fruntea Serviciilor Secrete din Slovacia ar fi primit mită de la un om de afaceri, Zoroslav K. Acesta a fost interceptat şi monitorizat de SIS.

Șeful Serviciului de Informații este suspectat că a primit mită de la un om de afaceri care este arestat de anul trecut

Afaceristul este arestat de autorități, de anul trecut, din luna octombrie. Deocamdată nu se cunosc foarte multe detalii despre acest scandal uriaș care a izbucnit la Bratislava. Jana Tokolyova, cea care este purtătoarea de cuvânt la Biroul procurorilor speciali (USP) nu a oferit prea multe amănunte.

Vladimir Pcolinsky se află la conducerea serviciului de informaţii din luna aprilie a anului trecut. La acea vreme, el a ajuns în funcția respectivă de conducere după ce a fost propus de partidul „Noi suntem familie.”

Slovacia a devenit fruntașă la un capitol foarte trist, în timpul pandemiei de coronavirus

Altfel, Slovacia este țara care deține un trist record în timpul pandemiei de coronavirus. Și asta pentru că aici, în urmă cu două săptămâni s-a înregistrat cea mai ridicată rată a deceselor asociate Covid-19 în lume. În Slovacia s-au consemnat 16 decese pe zi la un milion de locuitori în ultimele şapte zile, la jumătatea lunii februarie.

Și asta după ce autoritățile de la Bratislava reușiseră să gestioneze foarte bine pandemie, în primul val început anul trecut.


Ce model a adoptat Slovacia. Poate România să îl implementeze?

Slovacia trece la testarea în masă. Sunt puși la treabă și 8.000 de militari


Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: