Secretul unui nume greu din lumea manelelor, dezvăluit! Cu ce s-a ocupat, de fapt?

Secretul unui nume greu din lumea manelelor, dezvăluit! Cu ce s-a ocupat, de fapt?

Nicolae Guță a reusit sa slabeasca 25 de kilograme, el ducând în ultimii ani o luptă cu kilogramele,

Nicolae Guță, transformare uluitoare! Acesta a reușit să slăbească 25 de kilograme, el ducând în ultimii ani o luptă cu kilogramele, după ce ajunsese la greutatea de 104 kilograme.

Nicolae Guță a dezvăluit că iubita sa, Cristina, i-a fost alături în acest demers, el mărturisind că atunci când s-au cunoscut el mânca ca un porc . El a spus că și-a schimbat și alimentația, renunțând la mâncarea nesănătoasă chiar dacă dacă era delicioasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cu așa femeie frumoasă, manierată am slăbit. Mi-aș dori să mănânc ce mănâncă ea și cum mănâncă ea”, a spus Nicolae Guță, scrie cancan.ro.

.„Când ne-am cunoscut, aveam 104 kilograme și mâncam ca un porc”, a mai spus manelistul, apoi a oferit și… dietă ideală. „Cea mai bună cură de slăbire este să nu mănânci”, este sfatul lui Nicolae Guță. Florin Salam, Adrian Minune și Nicolae Guță se află într-o într-o competiție acerbă în lumea manelelor, același lucru fiind valabil și în cazul fanilor lor. Un fan înfocat a lui Nicolae Guță și l-a tatuat pe artist pe mână și a făcut imaginea publică. Multe persoane l-au ironizat pe fan, unele chiar ajungând să îl jignească „La cum scrie doar nu-l tatua pe Eminescu!”, a scris cineva. „Important e că ți-ai fixat standarde înalte” și „Idealul tău în viață este omul cu mustață” sunt alte mesaje postate de cei care au văzut imaginea..