Fratele lui Horia Brenciu este un cunoscut tenor internațional. Marius Brenciu a cântat cu orchestrele filarmonice din București, Bruxelles, Berlin, Munchen, Monte Carlo, Goteborg, Cardiff, Amsterdam, Tokyo, Tel Aviv, New York, San Francisco, Madrid, Roma, Edinburgh sau Londra, iar presa de specialitate l-a comparat deseori cu Pavarotti.

Surprizător, relația dintre cei doi frați este însă ”rece”. ”El a câștigat câteva concursuri internaționale și a zis că se mută în Belgia, țară în care s-a dus împreună cu soția lui și, din momentul acela, lucrurile s-au răcit. Ultima întâlnire a fost la Festivalul George Enescu, unde fratele meu a cântat și am fost în sală chiar cu tata. După aceea, eu am plecat acasă cu tata, iar el a avut o întâlnire cu niște prieteni și a doua zi a plecat. (…)

Dacă el ar fi fost aici, l-aș fi asasinat cu bătăi în ușă și cu telefoane. Dar el este undeva în Europa, pentru că am auzit că s-a mutat din locul în care era. Respect intimitatea pe care a ales să o aibă fratele meu și sper ca într-o bună zi să se întoarcă. Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre el pentru că mi-a spus să nu mai discut despre el”, a mărturisit Horia Brenciu în timpul emisiunii Eugeniei Vodă, ”Profesioniștii”, notează Cancan.ro.

 

 

Te-ar putea interesa și: