Evenimentul Zilei > Monden > Secretul tulburător al lui Horia Brenciu. Mărturisirea făcută cu lacrimi în ochi
Secretul tulburător al lui Horia Brenciu. Mărturisirea făcută cu lacrimi în ochi

Secretul tulburător al lui Horia Brenciu. Mărturisirea făcută cu lacrimi în ochi

Știați că Horia Brenciu are un frate, de asemenea mare vedetă a scenei? Acesta apare în fața publicului în marile capitale ale lumii, dar relația dintre cei doi frați e departe de una caldă. Vedeta a mărturisit cum  a ajuns să se înstrăineze familia.

Fratele lui Horia Brenciu este un cunoscut tenor internațional. Marius Brenciu a cântat cu orchestrele filarmonice din București, Bruxelles, Berlin, Munchen, Monte Carlo, Goteborg, Cardiff, Amsterdam, Tokyo, Tel Aviv, New York, San Francisco, Madrid, Roma, Edinburgh sau Londra, iar presa de specialitate l-a comparat deseori cu Pavarotti.

Surprizător, relația dintre cei doi frați este însă ”rece”. ”El a câștigat câteva concursuri internaționale și a zis că se mută în Belgia, țară în care s-a dus împreună cu soția lui și, din momentul acela, lucrurile s-au răcit. Ultima întâlnire a fost la Festivalul George Enescu, unde fratele meu a cântat și am fost în sală chiar cu tata. După aceea, eu am plecat acasă cu tata, iar el a avut o întâlnire cu niște prieteni și a doua zi a plecat. (…)

Dacă el ar fi fost aici, l-aș fi asasinat cu bătăi în ușă și cu telefoane. Dar el este undeva în Europa, pentru că am auzit că s-a mutat din locul în care era. Respect intimitatea pe care a ales să o aibă fratele meu și sper ca într-o bună zi să se întoarcă. Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre el pentru că mi-a spus să nu mai discut despre el”, a mărturisit Horia Brenciu în timpul emisiunii Eugeniei Vodă, ”Profesioniștii”, notează Cancan.ro.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: