Puțină lume știe că faimosul cântăreț Dorian Popa are o relație de iubire cu Claudia Iosif, poreclită și Babs. Acest lucru se datorează faptului că Dorian evită pe cât posibil să se afișeze cu ea în public. Nici în vlogurile artistului Babs nu prea apare, din aceleași considerente.

Totuși, fanii care au fost atenți la astfel de detalii pe parcursul vlogurilor au observat-o pe frumoasa Claudia și au intrat imediat la bănuieli. Speculațiile au început să curgă, la fel ca și întrebările.

Bineînțeles, fanele artistului au fost primele care au vrut să afle toate picanteriile și au pus cele mai stânjenitoare întrebări. Una dintre ele chiar i-a abordat iubita, pe Babs, întrebând-o dacă Dorian a cerut-o cumva în căsătorie. Răspunsul a fost pe măsura întrebării.

Ea a dezvăluit că Dorian a făcut pasul cel mare și pe care ea îl aștepta de multă vreme: a cerut-o de soție! Vestea le-a fost dată fanilor celor doi, pentru că apropiații cunoșteau povestea. „Da am fost cerută, dar am pierdut inelul”, a spus Babs pe pagina sa de Instagram.

Întrebat despre o posibilă căsătorie, Dorian Popa și-a expus părerea explicând că atât el, cât și Babs, nu cred că un act i-ar putea face să se iubească mai mult decât o fac deja, ci că din contră, i-ar putea face să se simtă constrânși de toată situația.

„Am tot spus amândoi că nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, ferească Dumnezeu, ne-ar face să ne simțim mai constrânși, mai lipsiți de libertate.

Și ferească Dumnezeu să ne facă să introducă râca între noi. Suntem bine, foarte bine așa cum suntem. Ne dorim și copii, ne dorim, și avem o grămadă de planuri în cap. Ba la asta mă gândeam când am zis că avem mai multe planuri în cap”, a declarat Dorian Popa, conform Cancan.