Evenimentul Zilei > Actualitate > SECRETUL din spatele căsniciei Ilenei Ciucilete cu Cornel Galeş. Un artist cunoscut a spus totul
SECRETUL din spatele căsniciei Ilenei Ciucilete cu Cornel Galeş. Un artist cunoscut a spus totul

SECRETUL din spatele căsniciei Ilenei Ciucilete cu Cornel Galeş. Un artist cunoscut a spus totul

Moartea Ilenei Ciuculete a lăsat în urma sa multe întrebări legate de căsnicia pe care au avut-o atâția ani cu soțul ei, Cornel Galeș.

Mihai Trăistariu a povestit ce a văzut el în concertele susţinute alături de Ileana. 

"Nu-i adevărat că nu se înţelegeau, cei doi nu erau doi oameni, doi soţi, ei erau deja unul! Mai sunt artişti care fie evită să-şi ia iubitul, iubita, soţul în turneu, dar pentru ei doi nu exista varianta asta. Erau de nedespărţit, parcă nu puteau să respire unul fără celălalt, se iubeau enorm", a declarat cântăreţul, potrivit Cancan.

O poveste de viață impresionantă 

Ileana Ciuculete a fost angajată de la 14 ani, cu dispensa de vârstă, la orchestra de muzică populară “Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Botezatu, potrivit biografiei publicate pe pagină să oficială de Facebook.

De-a lungul carierei artistice, a fost premiată în ţară cu trei Discuri de Aur şi un Disc de Platină şi în Serbia cu un Disc de Aur.

În 2005, Ileana Ciuculete a fost premiată cu Discul de Aur pentru vânzarea a 40.000 de exemplare ale albumului ”Ciorbă de curcan”.

Copiii și-au acuzat mama de abandon

Libertatea.ro scrie că în ultimii ani, artista a ajuns la spital de mai multe ori din cauza problemelor de familie. Mugurel și Cristi Sfetcu, fiii Ilenei Ciuculete din căsnicia anterioară, și-au acuzat mama de abandon. Cântăreața a susținut mereu că aceștia mint, că afirmațiile făcute de ei sunt neadevărate, susținând că este o „mamă îndurerată”. Mai mult, cântăreața susține că ei sunt manipulați și că, au case în care locuiesc, dar pe care vor să le vândă.

 "Mi-a povestit cândva ca-i place Sinatra. Păi, vorba lui, "that's life…" Ne vor lega mereu niște Revelioane…Ileana Ciuculete s-a stins azi", a scris realizatorul tv Dan Negru pe pagina de socializare, la scurt timp după ce a aflat de moartea artistei.

Citește și: