Procurorii de la Parchetul General au  comunicat că, în dosarul privind moartea Adrianei, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, au fost efectuate marţi, percheziţii domiciliare la casa olandezului, dar şi în apartamentul închiriat de bărbat în România, anunță cancan.ro/.

„În cursul zilei de 24 septembrie 2019, în cauza privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gură Şuţii, judeţul Dâmboviţa, cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 205 alin. 1, 2 şi 3 lit. b Cod penal, agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. c Cod penal, şi omor calificat, prev. de art. 188-189 Cod penal., au fost efectuate percheziţii domiciliare atât în Olanda, la domiciliul cetăţeanului olandez vizat, cât şi în România, la locuinţa temporară a acestuia”, au afirmat reprezentanții Parchetului General. Potrivit informațiilor obținute de cancan, circa 10 polițiști din Olanda au verificat fiecare loc din locuința pedofilului. Johannes Visscher, cetățeanul olandez suspectat de uciderea Mihaelei Adriana Fieraru, de 11 ani, din județul Dâmbovița,  avea o fiică pe care a abandonat-o în urmă cu câțiva ani..

Potrivit mărturisirilor fostei soții, Johannes Visscher a fost condamnat la mai mulți ani de închisoare și a urmat un tratament psihiatric instituționalizat pentru mai multe infracțiuni sexuale. ”După cinci luni de relație m-a rugat să mă căstoresc cu el. Am aflat totul despre trecutul lui după ce am stat de vorbă cu ofițerul său de probațiune. Ne-am căsătorit în 2011”, a spus fosta soție a olandezului