Omul de afaceri Sebastian Ghiță a vorbit, luni seara, la România TV, unde a oferit câteva declarații interesante cu privire la scandalul momentului privind neregulile de la DNA. În ceea ce o privește pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, Ghiță spune că aceata „conduce un mecanism de distrus oamenii” și că este o „bandită, mână în mână cu Portocală”.

„Sunt elemente, lucruri pe care le pot aduce și care pot ajuta la aflarea adevărului. Ca cetățean român, sunt obligat să spun ce am de spus. Kovesi conduce un mecanism de distrus oamenii. Mă aștept ca Parchetul General să se ducă și să-i aresteze, să verifice toate problele. să nu aibă timp Onea și „Portocală” să le verifice.

Principala legătură dintre aceste documente și persoana mea și persoana lui Victor Ponta este făcută pe baza acelui denunț fals, o scrisoare falsă. Eu am muncit cinstit. Nicio altă probă, niciun document din dosar, niciun lucru nu spune că acele documente au avut legătură cu campania lui Ponta. Acest om a vrut să mintă judecătorii, acest om nu își dorește o justiție dreaptă. Dacă doamna Kovesi este zdravănă, să mai mintă încă o dată!

Dacă ei cred că o țară întreagă, care vede toate lucrurile astea, toate minciunile…ei cred că vor scăpa doar cu un comunicat? Orice cetățean, implicat în așa ceva, era deja arestat!

Sunt minciuni peste minciuni! Declarația domnului Onea este o scârboșenie, o porcărie și o hoție. Realitatea este că astăzi îmi dau seama că am fost naiv. Că doamna Kovesi era o bandită, mână în mână cu Portocală. Nu avea capacitatea de a fi liderul DNA!” a spus mogulul Sebastian Ghiță, la România TV.