Sebastian Ghiță, în exclusivitate pentru EVZ: ”PSD trebuie să rămână unit și hotărât”

Sebastian Ghiță, în exclusivitate pentru EVZ: ”PSD trebuie să rămână unit și hotărât”

Deputatul Sebastian Ghiță a explicat pentru EVZ de ce a decis să anunțe astăzi că va candida la șefia PSD, în tandem cu Liviu Dragnea.

”Am luat decizia de a anunța tandemul cu Liviu Dragnea, întrucât am constatat că, în timp ce noi muncim la campania prezidențială a lui Victor Ponta, Hrebenciuc și Șova se ocupă de aranjamente pe sub masa”, a explicat Sebastian Ghiță motivele care stau la baza deciziei pe care deputatul PSD a anunțat-o astăzi.

Sebastian Ghiță a mai spus că anunțul de astăzi este ”o dovadă de transparență”.

”Cred că trebuie să ne concentrăm toate eforturile în săptămânile care au rămas pentru victoria presedintelui PSD Victor Ponta. Aici toți membrii PSD trebuie să traga la aceeași căruță. Anunțul nostru nu reprezintă altceva decât o dovadă de transparență, fiind totodată, repet, un angajament că suntem deciși să muncim ca și până acum în campanie. PSD trebuie să fie un partid care să-și respecte membrii și, în special, angajamentele asumate”, a mai declarat deputatul PSD pentru EVZ.  

Ne puteți urmări și pe Google News

Liviu Dragnea şi Sebastian Ghiţă vor candida în tandem pentru şefia PSD, după alegerile prezidenţiale, în cazul în care Victor Ponta se va instala la Cotroceni, dacă Victor Ponta va câştiga alegerile prezidenţiale. Dragnea ar urma să candideze la Congres pentru funcţia de preşedinte al partidului, iar Ghiţă pentru cea de preşedinte executive. Citiți aici alte detalii!