Sebastian Ghiorghiu, românul care a ajuns să aibă milioane din nimic. Ce mașini are tânărul de 24 de ani, pe spatele urmăritorilor

Sebastian Ghiorghiu, românul care a ajuns să aibă milioane din nimic. Ce mașini are tânărul de 24 de ani, pe spatele urmăritorilor

Sebastian Ghiorghiu este un român, care stă în America și a ajuns să facă milioane de dolari. Metoda a fost una simplă, practic, este unul dintre cei care explică online cum să faci bani. Iar prize lui la public se pare că e suficient de mare astfel. Astfel că a ajuns să-și cumpere mașini de sute de mii de dolari.

Totul datorită celor care îl urmăresc și cărora acesta le explică cum să facă milioane în câteva minute. De altfel, el a avut și o replică la adresa celor care nu reușesc să își cumpere o mașină de sute de mii de dolari.

Milioane de dolari pentru sfaturi de făcut bani

„Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să te așezi și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo", a spus Sebastian într-unul din clipurile online. Acest lucru i-a făcut pe internauți să reacționeze negativ. Cu toate acestea conturile românului nu au de suferit: După cum se poate vedea pe pagina lui de Instagram.

Acesta deține mai multe mașini extrem de scumpe, una dintre ele fiind chiar Lamborghini, un autovehicul care costă peste 200.000 de dolari. Chiar la poza cu această mașină, Ghiorghiu are un comentariu legat de cum a făcu el bani. ”Dacă tatăl meu mi-ar fi plătit mașina, nu aș fi lucrat la Taco Bell”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Instagram

Mașini de sute de mii de euro

Ceea ce este cu adevărat interesant este faptul că la fotografie sunt peste 2500 de comentarii. În care oamenii îi cer ajutorul, despre cum să evolueze financiar și să facă milioane.

De altfel, acesta mai are fotografii și cu un Lamborghini Urus, o altă mașină extrem de scumpă, de peste 400.000 de mii de euro. Acesta mai deține și un Audi a cărui valoare de piață depășește 100.000 de euro: Semn că ”afacerile„ îi merg brici.