Evenimentul Zilei > Monden > Se ştie câștigătorul Survivor România 2021? Cel mai controversat concurent este favoritul tuturor
Se ştie câștigătorul Survivor România 2021? Cel mai controversat concurent este favoritul tuturor

Se ştie câștigătorul Survivor România 2021? Cel mai controversat concurent este favoritul tuturor

Telespectatorii show-ului Survivor România de la Kanal D au început să parieze intens pe concurenți încă din primele săptămâni ale competiției. Iar câștigătorul se pare că este deja ştiut.
Pe 10 iulie 2021 are loc marea finală Survivor Romania, emisiune difuzata de Kanal D! Telespectatorii se întreabă cine câștigă show-ul, având în vedere faptul ca toți concurenții ramași au șanse egale. Cei care se luptă pentru marele premiu sunt Maria Chițu, Marius Crăciun, Elena Marin, Zannidache, Andrei Dascălu și Albert Oprea.

Premiul cel mare este de 50.000 de Euro

Cei șase concurenți redutabili încep luptele individuale punând la bătaie toată energia și puterea de adaptare pentru a ajunge în finală și a câstiga marele trofeu. Marea Finală „Survivor România”, cea care va da caștigătorul mult râvnitului trofeu și al premiului de 50.000 de Euro, va putea fi urmarită pe 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Favoritul caselor de pariuri la această oră este Zanni

Zanni s-a numărat încă din primele săptămâni printre favoriții la câștigarea trofeului. La început, la SuperBet, de exemplu, Jador și Culiță Sterp erau pe primele locuri. Pe al treilea a fost mereu Zanni, urmat când de Albert, sau de Marius.

După ieşirea din competiţei a lui Jador și Culiță,  Zanni a recuperat teren și se află de câteva săptămâni bune pe locul 1 ca favorit la casele de pariuri (foto).

Potrivit cotelor de la Betano, Zanni este urmat de Marius Crăciun, iar după acesta vine Albert Oprea. Zanni are o cotă de 2,30, Crăciun de 4,00, iar Albert, Elena Marin și Maria Chițu au o cotă de 6,00. Cele mai puține șanse, conform pariurilor, le are Andrei Dascălu (cota 8,00).

Greul acum începe deoarece individualele ar putea răsturna clasamentul

În concursul de la Kanal D, începând din această săptămână au început jocurile individuale. Acestea ar putea fi decisive pentru telespectatori. Favoriții se pot schimba de la o zi la alta. De data aceasta cei aflați în competiție vor dovedi fiecare în parte de ce este capabil pe trasee. Cei 6 nu mai luptă pentru echipă, ci pentru ei înșiși.
În competiția din acest an au fost câteva nume grele, însă nu au reușit să ajungă departe în show. Cătălin Moroșanu, Ana Porgras, Costi Ioniță și Alexandra Stan sunt greii acestui sezon care nu au făcut o figură foarte bună, cu excepția Anei Porgras, văzută la un moment dat drept finalistă.

În show am avut și doi fotbaliști destul de cunoscuți publicului larg: Sebastian Chitoșcă și Ștefan Ciuculescu.

survivor românia

”Survivor România”, un succes uriaș

Primul sezon „Survivor Romania”, filmat tot in Republica Dominicana, a inregistrat un succes urias si si-a inspirat milioanele de fani prin valori precum dorinta de depasire a limitelor, camaraderia, onestitatea, fairplay-ul.

Marea finală a Survivor România primul sezon a avut loc pe 30 mai, iar marele câștigător a fost ales în direct, prin votul publicului. Premiul cel mare în valoare de 250.000 lei a fost câștigat de Elena Ionescu, ex-Mandinga, mai scrie sursa menţionată.