Proprietarul unei cafenele din Los Angeles şi un apropiat al lui Meghan, Edmund Fry, a declarat publicaţiei Express că Meghan şi Harry căută o casă în Malibu.

„O cunosc pe Meghan şi ştiu că îi este dor de Los Angeles, oraş în care s-a născut şi a crescut”, a spus el.

Despre dorința lui Meghan Markle, de a se întoarce în oraşul în care s-a născut, s-a mai vorbit și în urmă cu câteva luni. Pe atunci, o sursă apropiată ducesei de Sussex a transmis ziarului The Sun că „la urma urmei Meghan este o fată din California şi că aici ar putea respira în voie, să aibă o mai mare libertate, independenţă şi control asupra vieţii sale”.

Ducii de Sussex au mai multe planuri pe lângă cumpărarea unei case în California. Ei vor pleca într-o călătorie, în următoarele săptămâni, care îl încântă pe prinţul Harry.

Se va îndeplini astfel dorința prinţului Harry de a pleca într-o călătorie, în Africa, împreună cu soţia şi fiul său Archie.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a şi-a exprimat emoţia pe care i-o produce apropiata vizită în Africa de Sud.

„Peste câteva săptămâni, familia noastră va realiza primul său turneu oficial în Africa, o parte a lumii care a fost cea de-a doua mea casă în ultimele două decenii”, a anunțat Harry, prin intermediul rețelelor de socializare.

În cadrul călătoriei, cei trei membri au familiei regale britanice vor vizita, în afară de Africa de Sud, Malawi, Angola şi Botswana.

Publicaţia a ţinut să amintească activitatea pe care prinţul Harry o desfăşoară în Africa alături de numeroase persoane, comunităţi şi organizaţii locale.

Te-ar putea interesa și: