Pe toate drumurile naționale și județene din Constanța se circulă în condiții de iarnă. Doar pe DN2A Constanța –Hârșova, traficul pentru autovehiculele mai mari de 3,5 tone este restricționat de către Serviciul Poliției Rutiere Constanța. Decizia a fost luată după ce un autocamion a rămas blocat, astăzi dimineață, între Nicolae  Bălcescu și Dorobanțu, fiind scos din zăpadă cu utilajele Regionalei de Drumuri Constanța.

Centrul de Coordonarea a Situațiilor de Urgență Constanța atenționează participanții la trafic că pe sectoarele de drum Gălbiori-Dorobanțu (DN2A) și Popasul Tașaul-Tariverde (DN22) vântul prezintă intensificări, spulberând zăpada, vizibilitatea este redusa sub 50 m. Șoferii sunt rugați să adapteze viteza la condițiile meteo pentru a evita accidentele și blocajele.

Pe DN22, Lumina-Tulcea, din cauza viscolului, zeci de mașini circulă în coloană, cu antemergător (Politie Rutieră+ wolă de la Drumuri Naționale). Pe de altă parte, toate drumurile județene din Constanța sunt circulabile. Vântul puternic viscolește ninsoarea pe DJ 226 Corbu- Săcele- Mihai Viteazu, cu vizibilitate scăzută. La fel pe 226B zona Cogealac, DJ 391A Tufani-Dumbraveni-Olteni, DJ392 Independența-Dumbrăveni. Se acționează cu autobasculante cu lamă, unimog și wollă. “Nu închidem drumurile. Toate mașinile trebuie sa ajungă la destinație”, a transmis directorul Regiei de Drumuri Județene Constanța, Lucian Lungoci. (Foto-Drumuri Nationale Constanta)