Evenimentul ZileiInternationalSe pregăteşte carismatica Michelle Obama pentru Casa Albă în 2020?

Se pregăteşte carismatica Michelle Obama pentru Casa Albă în 2020?

Se pregăteşte carismatica  Michelle Obama  pentru Casa Albă în 2020?
Carismatica Michelle Obama, pe care numeroșii săi admiratori s-ar bucura să o vadă intrând în cursa pentru Casa Albă în 2020 sau în 2024, a devenit "arma noastră nu chiar secretă", a recunoscut recent Brian Fallon, un purtător de cuvânt al doamnei Clinton. "Ea a depășit așteptările noastre la capătul a numeroase evenimente la care a putut și a vrut să participe", a adăugat el, calificând-o pe avocata de culoare drept un „veritabil star rock".

Michelle Obama s-a afișat joi împreună cu 'prietena' sa Hillary Clinton, cu scopul de a proiecta o imagine de unitate a taberei democrate cu 12 zile înaintea scrutinului prezidențial din SUA.

Cele două Prime doamne, actuala și fosta, s-au îmbrățișat călduros la tribuna unui miting la Winston-Salem, în Carolina de Nord, în sud-estul SUA. La această reuniune au participat circa 11.000 de persoane, însuflețite de prezența doamnei Obama.

"Serios, există oare vreo persoană care să fie mai mult sursă de inspirație decât Michelle Obama ?”, a întrebat retoric Hillary Clinton, cerând auditoriului să o voteze în 8 noiembrie sau, dacă este posibil, în mod anticipat, scrie activenews.ro.

 

Mai populară în SUA decât soțul ei Barack, Prima doamnă a luat apoi cuvântul pentru a aduce laude fostei șefe a diplomației americane, căreia i-a elogiat experiența „superioară celei a oricărui candidat al nostru (…), mai mult decât Barack, mai mult decât Bill”.

"Pentru cazul în care oamenii s-ar întreba, da, Hillary este prietena mea !”, a lansat Michelle Obama, care în ultimele săptămâni i-a surprins pe observatorii politici prin implicarea sa în mod voluntar în susținerea lui Hillary Clinton în cursa ei prezidențială."Rata de participare va face diferența”, a insistat soția președintelui Barack Obama, invitându-i pe alegători "să-și suflece mânecile” și să-și facă datoria de cetățeni pentru a-i bara calea lui Donald Trump.O rată mare de participare la scrutinul din 8 noiembrie i-ar fi favorabilă candidatei democrate, favorită în sondaje, chiar dacă unele au tendința să se mai restrângă în ultimele 24 de ore.

Apropierea între cele  cele două doamne a venit atunci când au trebuit să ia apărarea femeilor după ce Donald Trump a lansat cuvinte degradante și misogine greu de uitat.

În urmă cu două săptămâni, mama adolescentelor Sasha și Malia se declarase "înghețată până în măduva oaselor" de aceste declarații, într-un discurs pasional pe un ton neobișnuit de dur. 


Accesează: